morfeusz_76 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 W końcu dobrnąłem do końca. Przedstawiam do waszej oceny swoja prace i dziękuje przy okazji za wszelka otrzymana pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba 09 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Bardzo fajny efekt mnie się bardzo podoba. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymek Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Jakoś sztucznie to wygląda- te smugi i kolor taki dziwny, nie w moim stylu i guście ale modelik sam w sobie pikny. W niektórych miejscach jest idealnie czysty a zaraz obok ufajdany jak niewiem co. Widać też trochę za bardzo smugi od pędzla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ups Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Jak wyżej, samo wykonanie i malowanie extraklasa. Natomiast pigmenty wg. mnie szpecą fajnie wymalowany model(nakładane jakoś chaotycznie, jakby pospiesznie). Proszę nie brać mojej uwagi jako atak na siebie ale tak to widzę. Niestety mnie samego pigmenty też rozkładają na łopatki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz_76 Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Dziękuje za ocenę Wezmę uwagi kolegów pod uwagę przy następnych pracach..... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Efekt jest bardzo fajny i ciekawy ale ciut za mocny po mojemu. Reszta bez zarzutu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Świetnie Ci wyszedł ten modelik. Gratulację. Nic dodać nic ująć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_piotrek Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 A mi tak średnio podchodzi Twój model. Po pierwsze koguty nie bardzo mi się podobają, po drugie brudzenie. Widać ślady po pędzlu, dość chaotyczne rozmieszczenie. Sam model wygląda b. dobrze ale moim skromnym zdaniem dużo traci przez brudzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz_76 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 ...też dochodzę do takiego wniosku,może rzeczywiście trochę mnie poniosło z tym brudzeniem:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_t Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Widzisz sama technika jest jak najbardziej słuszna. Ale spójrz na trzecie zdjęcie od dołu. Jarzmo lufy wygląda jakby było umyte. Poza tym trzeba by było też ten kurz jakoś zróżnicować kolorystycznie. Baza jest w jakim najlepszym porządku. Jeszcze odrobinę pracy i będzie bardzo super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz_76 Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Zgadzam się jak najbardziej z Waszymi opiniami, co prawda do brudzingu używałem 4 rożnych pigmentów z tym ze mokre w mokre i może dlatego kolory się zmieszały....jeszcze nad ta technika muszę popracować.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts