Gościu Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Hej. Kolejny "ozdobnik" z szafki zadecydował o powstaniu..mini dioramki. Oczywiście pomysł wpadł mi do głowy w najodpowiedniejszym z możliwych czasie - remont. Budowa, pół biedy...nie wiem jak będzie z malowaniem w tym kurzu..ale co tam, dam radę. Scenka gdzieś we Włoszech, może to być nawet nawiązanie do M.Cassino, bo kawałek wzniesienia będzie. Sam czołg nie będzie odwzorowywał konkretnego wozu, tzn będzie jednak takiego, którego zdjęć nie ma i można przypuszczać że coś miał i mógł nie mieć za razem. Sherman Mk III plus kilka gratów, jakie to miałem/dostałem etc. Skorpion,zalany w akrylu - wspomniana ozdoba Figurki plasticzaki od DML: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 Scenka się wyklarowała i w 90% jestem przekonany, że w tej formie ją pozostawię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Rozpoczeło się ciekawie ,obserwuje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Bardzo fajnie się zapowiada. Tak jak przedmówca będę chętnie zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 Trochę porosłem wzgórek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Super ekspresowo u ciebie to wszystko rosnie-super to wyglada. Zdradzisz jakich materialow urzyles do tego wzgorza-z czego jest roslinnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Taka zróżnicowana roślinność bardzo przypadła mi do gustu widza. Widać, że jak złapiesz rytm pracy, to on się nie zmienia i to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Pomalowałeś liście????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 a gdzie czerwone maki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKarcio Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Szczęka mi opadła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki. Mateusz, tak, malowałem. Robert. Susz z łąk,lasów,pól. Podłoże to piach i ziemia plus wikol. Wypadeczek - standardzik. Mazałem na kolanie podstawkę, wymsknęła się i łupnęła o podłogę:| Jak widać odeszło i pękło w kilku miejscach, naprawi się "jakoś". Zły na cały świat sięgnąłem po czołg, także na kolanie obracany: Użyte kolory. Middlestone, mahoniowy, o. drab i khaki. Żywice - podkład G 1200 i czarna farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Ja sobie chyba podaruje dalsze klejenie i wezmę się lepiej do nauki,bo i tak ze mnie nic nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Lutego 2011 Autor Share Napisano 1 Lutego 2011 W Wolnej chwili dałem kalki,płukanki i wypacykowałem graty(z nimi jeszcze nie koniec) Wezmę się w końcu za naprawianie podstawki i naniosę ziemię na gęsi. Dziś dzień jest tak. Pzdr. RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 Czołg finalnie(no prawie) ufyfolony. Maznąłem tu i tam roślinki(podstawki oczywiście jeszcze nie naprawiłem...): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Twoja wydajność miażdży, efekty z resztą też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 O lol aż niewiem co powiedzieć swietna dioramka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Witam! Znowu ładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 Dzięki. Tyle zmalowałem dotychczas: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Figurki cud, miód malina. Szczególnie zrobiły na mnie wrażenie ich twarze z tymi oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Oj bardzo chciałbym się dowiedzieć jak od podstaw kolega wykonuje tak realistyczne figórki. Jeżeli można prosiłbym o odp w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Ty nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze takiego talentu, jak ja bym chciał tak umieć........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 Dzięki. Kilka detali jeszcze zostało i finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio24 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Cudo ;D Po prostu coś pięknego ;D Gratulacje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi