pawlik Napisano 10 Lipca 2011 Autor Share Napisano 10 Lipca 2011 No to tak to teraz mniej więcej wyglada. Koniec niedaleki,no ale jeszcze troszkę zostało do zrobienia.Na czas jakiś przerwa w pracy.No i co niekomętujący ogladacze powiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 No i cos jakby prawie koniec. Zostały okienka,co nieco przy maszcie popracować i słupki relingu przy boforsie, brak reflektora i miny. ta plandeka za 20mm to taka moja fantazja bo zdmuchnęło na morzu pokrywę i chwilowo przykrywają plandeką . Na razie zawieszam robote bo brak funduszy dotkliwy. Kruche czasy nastały dla mnie,ale może się polepszy.No i jak ?Wiem nie umywam się z robotą do kolegi Balroga,ale jak dla mnie to mi sie podoba.Zasilanie trochę kosztuje,więc pływanie w terminie nieokreślonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Śliczności Pięknie się prezentuje, gratulację Jedynie co, to mógłbyś troszkę przybrudzić Schnella.. może wash, pigmenty, lub coś w ten deseń Oczywiście czyścioszek jest też niczego sobie Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Śliczności Pięknie się prezentuje, gratulację Jedynie co, to mógłbyś troszkę przybrudzić Schnella.. może wash, pigmenty, lub coś w ten deseń Oczywiście czyścioszek jest też niczego sobie Pozdrawiam Kami czysty jest śliczny !!!!!!! żadnego syfu na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Śliczności Pięknie się prezentuje, gratulację Jedynie co, to mógłbyś troszkę przybrudzić Schnella.. może wash, pigmenty, lub coś w ten deseń Oczywiście czyścioszek jest też niczego sobie Pozdrawiam Kami czysty jest śliczny !!!!!!! żadnego syfu na modelu Otóż to! Marynarka to nie piechota czy pancerka, gdzie wszystko musi wyglądać, jakby przed chwilą zostało wyciągnięte ze śmietnika. Jak chcę popatrzeć na "trupa", to zaglądam do innego działu Więc żadnych kombinacji, bo "Chudziutki" dostanie wsparcie w zbożnym dziele... A poza tym "niekomętujący oglądacze" powiedzą tylko tyle, że to wspaniała motorówa! Są tu mądrzejsi od nas w tym temacie, więc my tylko sobie oglądamy bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Śliczności Pięknie się prezentuje, gratulację Jedynie co, to mógłbyś troszkę przybrudzić Schnella.. może wash, pigmenty, lub coś w ten deseń Oczywiście czyścioszek jest też niczego sobie Pozdrawiam Kami czysty jest śliczny !!!!!!! żadnego syfu na modelu Otóż to! Marynarka to nie piechota czy pancerka, gdzie wszystko musi wyglądać, jakby przed chwilą zostało wyciągnięte ze śmietnika. Jak chcę popatrzeć na "trupa", to zaglądam do innego działu Więc żadnych kombinacji, bo "Chudziutki" dostanie wsparcie w zbożnym dziele... A poza tym "niekomętujący oglądacze" powiedzą tylko tyle, że to wspaniała motorówa! Są tu mądrzejsi od nas w tym temacie, więc my tylko sobie oglądamy bzzz-bzzz Dzięki za wsparcie ! Zapamiętam i w razie potrzeby się odezwę A model fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 No i masz ! Wojny nie miałem zamiaru wywoływać ! Ani też żadnych rękoczynów ! A tu proszę co by nie zrobić to komuś się narazić można! He ryzykowne coś zamieścić na modelworku . Pozdrowionka dla wsiech pisaczy i podglądaczy!Teraz można się rozejrzeć za następnym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 A film z wodowania? Rozumiem że łajba pływa jak u BALROGA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Pływała w wannie jak ją dobalastowywałem. Jest pływająca ,kiedy filmik?Jak sie dorobie kamerki co nie nastąpi szybko,bo cieniutko przędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Bardzo fajnie się prezentuję model. Nie brudź go bo taki czysty pięknie wygląda. A i jest bardzo podobny do tego co w galerii tylko oczywiście różni się typem ale moim zdaniem jakość wykonania bardzo fajna. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 Dzięki wszystkim za kibicowanie ,rady i porady.pomoc i małą ilość krytyki . gdy tylko wylezę na "prostą" znajdę nowy temacik i ruszę z nim ku chwale forum i mam nadzieje pożytkowi dla innych,na pociechę dla oka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 No, No brawo ładna ślicznotka pozazdrościć bo ja na swojego chwilowo nie mam siły ale jak koledzy wcześniej napisali żadnego brudzenia, podzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 abir24 no to zacząć trzeba ! Brak siły?A co ja mam powiedzieć ,po ostatnim pobycie w szpitalu połowę sił mi ubyło ale pojechałem z schnellbootem i prawie zakończyłem.A może jakiś mały leniuszek za kołnierzem siedzi ? chudziutki mnie namawia na S-700 ale nie mam zestawu i raczej nieprędko zdobędę (dziura w kieszeni) . Pewnie jakbym wybrudził to by mnie zlinczowano pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 A chudziutki posypywałby solą, dzisiaj pewnie odpoczywa Chwilowo pokonał mnie flack był tak pięknie sklejony do póki nie chciałem lekko wyprostować płyty panc. no i trzask, prask i nowe klejonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Jako że prawie koniec a niewdzięcznikiem nie jestem,chciałem podziękować wszystkim podglądaczom za podglądanie ,piszącym za pisanie i "chudziutkiemu" czyli Balrogowi za pomoc materiałową tj. fotki, książki,itp. aczkolwiek nie był on jedynym (żeby mu się w głowie nie przewróciło ) i koledzy nie bedący na forum też pomogli, za co dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi