mateusz kumorek Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Witam wszystkich modelarzy ,w tym poście mam do pokazania moją pierwszą figurkę w skali 1:35 .Proszę o komentarze i z góry dzięki pozdrawiam mati Edytowane 29 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Ale czemu Niemiec z małej litery. Popraw póki czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polch Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Cierpi biedak na łokieć tenisisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 Poprawka na życzenie ,ale czy dobrze ją wykonałem i jak się prezentuje??? pozdrawiam mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Trudno ocenić, bo praktycznie nic nie widać. Zgaduję, że zdjęcia robione komórką. Nie można było oświetlić figurki dodatkowo lampką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Źle przykleiłeś pasek do mausera. Powinien być z lewej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki Ari na przyszłość zapamiętam bo w ogóle o tym nie wiedziałem też przyda mi sie dodatkowe oswietlenie bo myslałem ze jak zdjęcia robione są w dzień to lampy nie trzeba i jakoś takoś wyszło ale uwagi są dla mojego dobra co nie?? pozdrawiam mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Figurka fajnie pomalowana, troszke wygląda jak mużyn (w realu dostał by kulke lub do obozu). Na twoim miejscu rozjaśnił bym mu karnację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Figurka fajnie pomalowana, troszke wygląda jak mużyn (w realu dostał by kulke lub do obozu). Na twoim miejscu rozjaśnił bym mu karnację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Chyba rozumiem o co chodziło Wojtkowi. Przepraszam. (Ale na zdjęciu tak to wygląda, a niestety w rzeczywistości źle by się to skończyło dla owego żołnierza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Wygląda jak zombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Dokładnie to samo chciałem napisać A pisanie niemca z małej litery to nie błąd, tylko patriotyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi