andrzej15a Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Witam Mam pytanie odnośnie sklepu modelarskiego w krakowie, moglibyście mi podać adres jakiegoś dobrego/dużego sklepu? Szukałem trochę ale wole zasięgnąć waszej opini na ten temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 http://www.exito.sklep.pl/ link jest na Stronie głównej. Nie jest duży w sensie rozmiarów ale dobry i owszem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Parę lat temu sklep z modelami był na Szewskiej, lekko w bramie po prawej stronie idąc od Rynku. Nie wiem czy nadal funkcjonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Osobiście nie polecam sklepu na Sławkowskiej -słabiutko zaopatrzony ,Exito jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Podpisuję się pod słowami klondike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Macie rację, nie Szewska, tylko Sławkowska. Sorki za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 ul. Anieli Krzywoń 10. (przecznica do ul Pilotów vis a vis sklepu Alma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misqgrzywa Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Sławkowska to raz, a drugi jaki znam jest na stradomiu (skrzyżowanie tej drogi z korony, przez plac wolnica, prowadzącej pod wawel) z ulicą Dietla (od strony wawelu) jak skojarzę dokładniej do podam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 sklep tzw. "kolejarze" przy stradomiu przeniesiono - pare bram dalej w str wawelu, po tej samej str ulicy, jak ktoś był to niech napisze czy coś przeprowadzka zmieniła? bo ja jeszcze nie miałem czasu tam na spokojnie wyskoczyć ;) pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi