Maciej Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Zapowiada się gratka dla polskich shiploverów! http://www.dragon-models.com/html/7068poster.htm Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Tia tylko ten Seahawk mi tam nie pasuje nasze fregaty są modelami "krótkimi" a Seahawki bazowały na "długich" wersjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 A "Pegasus" pasuje Ci... kotecku?! Śmigłowiec w tej skali można sobie w ogóle podarować - co do kadłuba, nie potrafię jeszcze ocenić którą wersje przedstawia. Jak będzie dostępny to się sprawdzi - u Dragona bywa różnie... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Krótka czy długa wersja ale "ohłap" mnie bardzo cieszy Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 A "Pegasus" pasuje Ci... kotecku?! Łootki nawodne jak i podwodne to nie moja dziedzina nie znam się na modelach okrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Tia tylko ten Seahawk mi tam nie pasuje nasze fregaty są modelami "krótkimi" a Seahawki bazowały na "długich" wersjach No Piotrek w tej skali to bedzie az 3,4 mm roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Aż 3 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Aż 3 mm Gumką myszką te 3 mm się zetrze i zrobi "Pułaskiego" Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 kolejny do magazynu ech, żeby w takich ilościach ruskich wydawali Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Chyba jeszcze Revell go robil w 700-ce ale zobaczcie jaki ten z LEE ladny i to w jakiej skali http://hsfeatures.com/features04/hmascanberradj_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 A ja widziałem ORP "Gen. K. Pułaski", z żywicy 1/700! Elegancki, nasz prawdziwy jedyny,a nie jakiś tam standardowy OHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Gdzie naszego "ochłapa" z żywicy można dostać?? Z chęcią bym go przejął Pasowałby mi do "Orła" Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 No i tu niestety musimy trochę poczekać, bo widziałem prototyp, modelu zaprojektowanego przez firmę Niko (wlasciciel firmy chwalił sie nim raz jak bylem u niego w sklepie) . A kiedy wprowadza go na rynek to już od nich zależy (ale oni tylko tracą pieniądze, zamiast sprzedawać już, to czekają nie wiem na co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 kurde - gdyby tak chociaż w 1:350 ... Znowu będzie trzeba szlifować GPM'a na plastik żeby polską bandere do kolekcji ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi