zdzichmig Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 mam problem kleje właśnie f-16c ale malowania w instrukcji są dosyć nudne i mało efektowne a więc prosiłbym żebyście poszukali jakieś swoje kalki do f-16 1/72.Jeżeli ktoś bendzie miał kalki takie jak na zdjęciach prosze o natychmiastowy kontakt created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Siechnice koło Wrocławia? Jeżeli tak to zadzwoń do firmy Mastercraft na 100% dostaniesz u nich kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 no ale nie mam do nich numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 no ale nie mam do nich numeru Hmm, może najlepiej przywieźć Ci je do domu razem z farbami? Trochę samodzielności kolego, nr tel. ustaliłem w 3 sekundy (google). No i proponuję zaznajomić się z zasadami poprawnej pisowni w języku polskim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 Dobra dobra już mam i nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 A ty rusz głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 ruszam ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 I to jest ostanio poziom modelwork.pl, naprawdę odwiedzam Was coraz mniej jak widzę same takie tematy typu" Siema ziomale , dajcie mi kalki, pomysł na zajefajne malowanie, nie mam farb to mi też przyślijcie i w ogóle poszukajcie numer, pomalujcie zróbcie dobre zdjęcia" Do kompletu zamieszcza zdjęcia, na których niewiele widać. Zrób sobie chłopcze model, czytaj forum i ucz się od innych, trochę inwencji własnej! Jak już ktoś ma czas na rejestrację, niech z łaski swojej ruszy dupe i poszuka w googlach co potrzeba, bo dział Warsztat pełen jest takich tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 I to jest ostanio poziom modelwork.pl, naprawdę odwiedzam Was coraz mniej jak widzę same takie tematy typu" Siema ziomale , dajcie mi kalki, pomysł na zajefajne malowanie, nie mam farb to mi też przyślijcie i w ogóle poszukajcie numer, pomalujcie zróbcie dobre zdjęcia"Do kompletu zamieszcza zdjęcia, na których niewiele widać. Zrób sobie chłopcze model, czytaj forum i ucz się od innych, trochę inwencji własnej! Jak już ktoś ma czas na rejestrację, niech z łaski swojej ruszy dupe i poszuka w googlach co potrzeba, bo dział Warsztat pełen jest takich tematów. AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi