zdzichmig Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 mam problem kleje właśnie f-16c ale malowania w instrukcji są dosyć nudne i mało efektowne a więc prosiłbym żebyście poszukali jakieś swoje kalki do f-16 1/72.Jeżeli ktoś bendzie miał kalki takie jak na zdjęciach prosze o natychmiastowy kontakt created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Siechnice koło Wrocławia? Jeżeli tak to zadzwoń do firmy Mastercraft na 100% dostaniesz u nich kalki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzichmig Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 no ale nie mam do nich numeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Wysłałem na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 no ale nie mam do nich numeru Hmm, może najlepiej przywieźć Ci je do domu razem z farbami? Trochę samodzielności kolego, nr tel. ustaliłem w 3 sekundy (google). No i proponuję zaznajomić się z zasadami poprawnej pisowni w języku polskim. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzichmig Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Dobra dobra już mam i nie narzekaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 A ty rusz głową Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzichmig Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 ruszam ruszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorf22 Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 I to jest ostanio poziom modelwork.pl, naprawdę odwiedzam Was coraz mniej jak widzę same takie tematy typu" Siema ziomale , dajcie mi kalki, pomysł na zajefajne malowanie, nie mam farb to mi też przyślijcie i w ogóle poszukajcie numer, pomalujcie zróbcie dobre zdjęcia" Do kompletu zamieszcza zdjęcia, na których niewiele widać. Zrób sobie chłopcze model, czytaj forum i ucz się od innych, trochę inwencji własnej! Jak już ktoś ma czas na rejestrację, niech z łaski swojej ruszy dupe i poszuka w googlach co potrzeba, bo dział Warsztat pełen jest takich tematów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek.S. Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 I to jest ostanio poziom modelwork.pl, naprawdę odwiedzam Was coraz mniej jak widzę same takie tematy typu" Siema ziomale , dajcie mi kalki, pomysł na zajefajne malowanie, nie mam farb to mi też przyślijcie i w ogóle poszukajcie numer, pomalujcie zróbcie dobre zdjęcia"Do kompletu zamieszcza zdjęcia, na których niewiele widać. Zrób sobie chłopcze model, czytaj forum i ucz się od innych, trochę inwencji własnej! Jak już ktoś ma czas na rejestrację, niech z łaski swojej ruszy dupe i poszuka w googlach co potrzeba, bo dział Warsztat pełen jest takich tematów. AMEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts