SAGITARIUS Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam. No bardzo ładnie Tomku !! pozwolę sobie zamieścić fotkę moich wypocin, chociaż jeszcze nie gotowe, a tematu z warsztatu nie będę zakładał. ... u mnie jeszcze jakieś kurzenie i do galerii! Pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 bardzo fajny model sobie wziołeś na warsztat. Bardzo ladnie prezentuje sie ten model wszystkie detale wyglądaja swietnie. Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 29 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziękuję Wam za miłe słowa. pozwolę sobie zamieścić fotkę moich wypocin Taa... wypociny. Tylko dlaczego nie w polskim malowaniu? A skoro jeszcze nie dałeś anten, to powiem, co dowiedziałem się na ich temat na Armoramie. Dłuższa antena (ta po środku) miała około 35 mm długości (albo 70 mm, bo mogła być w sekcjach) a krótsza ok. 15 mm. Kolor prawdopodobnie powinny mieć taki jak cały pojazd. No i oczywiście czekam na Twoją galerię Krystianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam... Tylko dlaczego nie w polskim malowaniu? Dlatego Tomku, że to moja chałturka, a ibej nie łyka zbytnio tego co zbyt egzotyczne ... a niestety POLSKA nadal wielu kojarzy się z czymś mocno egzotycznym ... ... ale nic straconego, jeszcze jeden leży w pudełku ! No i oczywiście czekam na Twoją galerię Krystianie. Już niebawem ! Pozdrawiam S. - Krystian ` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Jak widać nie jest Tomek zbyt szybki w niczym, więc dopiero teraz skompletował fotki i serdecznie zaprasza wszystkich do galerii: viewtopic.php?t=4013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi