Jump to content

Jagdpanzer 38(t) Hetzer

zdzichmig
 Share

Recommended Posts

Mógł byś poprawić ten KM i

A on miał KM?

Nie miał, ani MG, ani osłony, zostały zniszczone jak się zawaliła ściana no i oczywiście były pęknięcia na pancerzu, a górna płyta była lekko uniesiona, starano się ją naprawić w warsztacie. Ogólnie "Chwata" biorą pod uwagę, był złomem jeżeli chodzi o walkę w mieście, miał również popękane koła, co podczas ataku mogło się źle skończyć, no i ciągle gasnący silnik.

Fajny. A tak ogólnie, to niefajnie zrobiłeś chwaląc się modelem w ten sposób.

Co do "Hetzera" ,dziwi mnie to że wiesz dużo na ten temat, a jednak zrobiłeś dokładnie z instrukcji.

Ps.

Niech ktoś napisze o tym "chwacie", bo ciekaw jestem, a na ten temat nic nie wiem i chciałbym się coś niecoś dowiedzieć. Co to dokładnie było? Jeden pojazd? Czy oddział taki? Przybliżcie mi temat.

POZDRAWIAM

Witam! Odnośnie wykonania modelu:

-Za grubo położona moim zdaniem farba,

-nie sądzę aby jakakolwiek armia na świecie stosowała kamuflaż i to jeszcze trójbarwny na spodzie pojazdu,

-nie pocieniowane boczne ekrany,

-rozwalająca się gąsienica z lewej strony pojazdu, z przodu,

-świecące się kalkomanie,

Mi wykonanie modelu w przeciwieństwie do kolegów się nie podoba. Odnoszę wrażenie, że robiony był za szybko.

Nie robiłem go szybko, a w ogóle kolega chyba trochę przesadza, może pokaże swoje modele

Przesadzam to nie ja tylko Ty z... farbą. Jezeli boli Ciebie konstruktywna krytyka, to jak inaczej pisać?

może pokaże swoje modele

A niech pokaże, tylko następnym razem niech słucha porad a nie tylko ochów i achów.

Co do jeszcze innych rzeczy to radziłbym zakupić metalizer i malować metalowe elementy metalizerem, bo np. km-y nie były srebne, a na prezentowanym na Twoim modelu ma takie plamki srebne i nie wygląda to zbyt ciekawie,

-zęby koła napinającego powinny być wytarte do gołego metalu ( również dotyczy się to krawędzi koła napędowego), bo tarły o gąski a na Twoim modelu jest tam farba.

Ps.

Niech ktoś napisze o tym "chwacie", bo ciekaw jestem, a na ten temat nic nie wiem i chciałbym się coś niecoś dowiedzieć. Co to dokładnie było? Jeden pojazd? Czy oddział taki? Przybliżcie mi temat.

POZDRAWIAM

Proszę...