ShaDow FoX Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Witam Bardzo długo nic nie zamieszczałem, ale nadrobię w niedługim czasie Moja ostatnia ofiara to BM-13-16 z zestawu ICM w 1/72. Malowany aerografem jakąś mieszaniną Pactry. Pewnie rozgorzeje dyskusja na temat rdzy i obić ale musiałem się w końcu wyżyć ponieważ od dwóch miesięcy siedzę w domu z zaśrubowaną kością piszczelową i po prostu dostaje już "kota". Także zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Damian Cytuj
Grzes Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy... Rozumiem, że model w takim wyglądzie to Twoja inwencja twórcza? Mi się podoba. Jedno "ale"... podpory i cały element tyłu trochę za bardzo odcinają się od sponiewieranej reszty. Ja bym sugerował poobijanie i mocniejsze pobrudzenie. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 przede wszystkim miło, że tu znowu zajrzałeś, życzę Ci zdrowia. model jest ciekawy ale efekt jest niekonsekwentny - niektóre partie pojazdu wyglądają jak ze złomowiska, niektóre są nie stukane (tył i przedni zderzak). efekt artystyczny jest niebanalny, efekt realistyczny niestety jest słabszy. gdybyś dorobił do tego pustynną podstawkę i rozbił szyby (porzucony pojazd) to powstałoby coś naprawdę ciekawego, bo efekt jaki uzyskałeś to porzucony pojazd po latach na pustyni. wracaj szybko do zdrowia a żeby kota nie dostać sklejaj, sklejaj, sklejaj. jak tam Niemcy grający w karty? Cytuj
ShaDow FoX Napisano 2 Marca 2011 Autor Napisano 2 Marca 2011 Dzięki za komentarze, poprawię te "nie oklepane" miejsca i o tej podstawce pomyślę Andrzeju "już" są na warsztacie razem ze stugiem III myślę, że za parę dni będzie prezentacja Cytuj
Konrad C Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 ale musiałem się w końcu wyżyć ponieważ od dwóch miesięcy siedzę w domu z zaśrubowaną kością piszczelową i po prostu dostaje już "kota". Na jakimś filmie Cie nie widziałem? Zaaa dużo rdzy. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 2 Marca 2011 Autor Napisano 2 Marca 2011 Na jakim filmie ? Wiem , że za dużo rdzy i w ogóle, ale jak już pisałem wyżyłem się jakoś nie moglem się powstrzymać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi