ShaDow FoX Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Witam Bardzo długo nic nie zamieszczałem, ale nadrobię w niedługim czasie Moja ostatnia ofiara to BM-13-16 z zestawu ICM w 1/72. Malowany aerografem jakąś mieszaniną Pactry. Pewnie rozgorzeje dyskusja na temat rdzy i obić ale musiałem się w końcu wyżyć ponieważ od dwóch miesięcy siedzę w domu z zaśrubowaną kością piszczelową i po prostu dostaje już "kota". Także zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy... Rozumiem, że model w takim wyglądzie to Twoja inwencja twórcza? Mi się podoba. Jedno "ale"... podpory i cały element tyłu trochę za bardzo odcinają się od sponiewieranej reszty. Ja bym sugerował poobijanie i mocniejsze pobrudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Dlaczego ten samochód krwawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 przede wszystkim miło, że tu znowu zajrzałeś, życzę Ci zdrowia. model jest ciekawy ale efekt jest niekonsekwentny - niektóre partie pojazdu wyglądają jak ze złomowiska, niektóre są nie stukane (tył i przedni zderzak). efekt artystyczny jest niebanalny, efekt realistyczny niestety jest słabszy. gdybyś dorobił do tego pustynną podstawkę i rozbił szyby (porzucony pojazd) to powstałoby coś naprawdę ciekawego, bo efekt jaki uzyskałeś to porzucony pojazd po latach na pustyni. wracaj szybko do zdrowia a żeby kota nie dostać sklejaj, sklejaj, sklejaj. jak tam Niemcy grający w karty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 Dzięki za komentarze, poprawię te "nie oklepane" miejsca i o tej podstawce pomyślę Andrzeju "już" są na warsztacie razem ze stugiem III myślę, że za parę dni będzie prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 ale musiałem się w końcu wyżyć ponieważ od dwóch miesięcy siedzę w domu z zaśrubowaną kością piszczelową i po prostu dostaje już "kota". Na jakimś filmie Cie nie widziałem? Zaaa dużo rdzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Strrrrrrraszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 Na jakim filmie ? Wiem , że za dużo rdzy i w ogóle, ale jak już pisałem wyżyłem się jakoś nie moglem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi