ozzy Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Witam. Film - "pRoczątkujący w akcji" . Co i jak opowiedziałem w filmiku, ale i tu dopiszę kilka zdań o czołgu i dodatkach. Czołg - pierwszy raz będę kleił model DML. Bardzo dużo części, ładnie odlane ale szlifować i tak trzeba :-/ Lufy w modelu wymienię na metalowe, ponieważ plastikowe są gorsze jakościowo. Scenka przedstawiać będzie wojsko USA po ciężkiej walce gdzieś w Normandii. Czołg M4 DV Dragon, malowanie OD z walk w Normandii Figurki żywiczne, z którymi będę miał do czynienia po raz pierwszy. Na pewno malowanie nie będzie profesjonalne, jednak z całych sił będę się starał je ładnie pomalować. Podłoże i wszystkie el. kompozycji przedstawię na bieżąco za pomocą filmików bądź zdjęć( w obu przypadkach pomoże tata) Wszelkie uwagi,opinie i komentarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 No wiadomo jak Młody Rafała to tez będzie pięknie kibicuję choć na Shermanach się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Oo cóż w takim razie kibicuję. P.S Dużo masz tych kanistrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Dużo masz tych kanistrów Właśnie te wszystkie bambetle dodają tej maszynie uroku (coś o tym wiem ). Nie wiem czemu ale tak objuczone Shermany przypominają mi wielbłądy rodem z karawany przemierzającej pustynie . Ten DV Dragona to bardzo przyzwoity model więc klejenie nie powinno być problemem. Pozdrawiam i powodzenia Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak tam prace idą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Odpowiem za młodego. Bardzo mozolnie, raz - szkoła(bo są rzeczy ważne i te ważniejsze) oraz walka z uczuleniem...więc nie w głowie chłopakowi na razie plastiki. Wanna już jest niemal zlepiona, trochę minie, ale obiecał iż skończy - trzymam Go za słowo tak jak i Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Bardzo mozolnie, raz - szkoła(bo są rzeczy ważne i te ważniejsze) Aaa no tak ale wakacje coraz bliżej A tak z ciekawości to na lakier uczulenie??(bo ja też mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi