ozzy Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Witam. Film - "pRoczątkujący w akcji" . Co i jak opowiedziałem w filmiku, ale i tu dopiszę kilka zdań o czołgu i dodatkach. Czołg - pierwszy raz będę kleił model DML. Bardzo dużo części, ładnie odlane ale szlifować i tak trzeba :-/ Lufy w modelu wymienię na metalowe, ponieważ plastikowe są gorsze jakościowo. Scenka przedstawiać będzie wojsko USA po ciężkiej walce gdzieś w Normandii. Czołg M4 DV Dragon, malowanie OD z walk w Normandii Figurki żywiczne, z którymi będę miał do czynienia po raz pierwszy. Na pewno malowanie nie będzie profesjonalne, jednak z całych sił będę się starał je ładnie pomalować. Podłoże i wszystkie el. kompozycji przedstawię na bieżąco za pomocą filmików bądź zdjęć( w obu przypadkach pomoże tata) Wszelkie uwagi,opinie i komentarze mile widziane. Cytuj
Myski79 Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 No wiadomo jak Młody Rafała to tez będzie pięknie kibicuję choć na Shermanach się nie znam Cytuj
Jakub 24 Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Oo cóż w takim razie kibicuję. P.S Dużo masz tych kanistrów Cytuj
Piter Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Dużo masz tych kanistrów Właśnie te wszystkie bambetle dodają tej maszynie uroku (coś o tym wiem ). Nie wiem czemu ale tak objuczone Shermany przypominają mi wielbłądy rodem z karawany przemierzającej pustynie . Ten DV Dragona to bardzo przyzwoity model więc klejenie nie powinno być problemem. Pozdrawiam i powodzenia Piotrek Cytuj
Gościu Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Odpowiem za młodego. Bardzo mozolnie, raz - szkoła(bo są rzeczy ważne i te ważniejsze) oraz walka z uczuleniem...więc nie w głowie chłopakowi na razie plastiki. Wanna już jest niemal zlepiona, trochę minie, ale obiecał iż skończy - trzymam Go za słowo tak jak i Wy. Cytuj
Jakub 24 Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Bardzo mozolnie, raz - szkoła(bo są rzeczy ważne i te ważniejsze) Aaa no tak ale wakacje coraz bliżej A tak z ciekawości to na lakier uczulenie??(bo ja też mam) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi