ireksir Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Fregata rakietowa ORP Tadeusz Kościuszko oraz okręt podwodny ORP Orzeł - największy okręt podwodny w polskiej flocie. Obie jednostki przypłyną do Szczecina 30 czerwca z okazji objęcia przez Polskę prezydencji w Radzie Unii Europejskiej. - Okręty będzie można zwiedzać - ze względu na głębokość zanurzenia nie będą cumować na Nabrzeżu Polskim, będzie uruchomiona jednostka pasażerska z Wałów Chrobrego na Nabrzeże Polskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habbak Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Kilo jest bardzo fajny od srodka ... mozna sie zgobic hehe aczkolwiek kobben jest bardziej klimatyczny przypomina dawne puszki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 ireksir, dla mnie za daleko zrób jakieś foty poglądowe, jak już będziesz "po" ... Habbak, w Kilo można dostać małej klaustrofobii ale okręt zacny ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał15 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 A ja raczej na pewno się wybiorę. Takie okazje nie zdążają się codziennie. Na pewno warto pójść. Wallace z Wrocławia nie jest chyba aż tak tragicznie daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 No to jadę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 ireksir - to jest najlepsza wiadomosc tego roku JADE !! ...przed laty witałem w Gdyni " K.Pułaskiego " ,dzieki temu,ze poc.z Wrocka zawitał z samego rana wiec miałem mozliwosc podejscia pod sama łajbe i cyknac foty ,ale na pokład nie wpuszczali :( Moim mazeniem było tam wpełznac i jak pomor jakowys mnie nie dziabnie ,to sie zjawie na bank ,... Zawsze sie rodzinka w głowe pukała,ze jestem nie-teges ,bo jade na 1 dzien aby jakies pływadło[ła]zobaczyc ! No coz,miłosc jest slepa ... Moze sie gdzies na pokładzie otrzemy plecami o siebie... PS. 30 czerwca tak w tygodniu ? czy to jest pewne !? Nie chce jechac w ciemno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habbak Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 PS. 30 czerwca tak w tygodniu ? czy to jest pewne !? Nie chce jechac w ciemno ... Hehe w naszej MW .... niema nic pewnego. Zawsze moze sie Hazard rozkraczyc... Pewne bedzie jak juz stanie przy nabrzezu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 PS. 30 czerwca tak w tygodniu ? czy to jest pewne !? Nie chce jechac w ciemno ... Hehe w naszej MW .... niema nic pewnego. Zawsze moze sie Hazard rozkraczyc... Pewne bedzie jak juz stanie przy nabrzezu - zawsze moga go podciagnac holownikami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireksir Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Jak tylko będą jakieś informacje potwierdzające to napiszę na forum. Skombinujemy jakiś wózek z koniami i podjedziemy na nabrzeże - będzie miło :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Jak tylko będą jakieś informacje potwierdzające to napiszę na forum. Skombinujemy jakiś wózek z koniami i podjedziemy na nabrzeże - będzie miło :-) - trzymaj reke na pulsie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Wallace z Wrocławia nie jest chyba aż tak tragicznie daleko. Akurat do Szczecina to nie - śmigasz niemieckimi bahnami i jesteś w miarę sprawnie. Tyle, że ja wiecznie nie mam czasu Dlatego czekam na relacje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireksir Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Dosztukujemy jakąś relację, spoko. Jak chodzi Ci o konkretne elementy - napisz co bym wiedział co "pstryknąć" :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habbak Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Z tego co pamietam to on idzie w miesieczny rejs wiec holowniki tu nic nie pomoga ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Dosztukujemy jakąś relację, spoko. Jak chodzi Ci o konkretne elementy - napisz co bym wiedział co "pstryknąć" :-) Niby Orła każdy zna ale z chęcią popatrzę na aktualne foty Co byś nie pstryknął i wrzucił będzie ok ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habbak Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Hmmm postaram sie jutro cos cyknac ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Hmmm postaram sie jutro cos cyknac ;] Zatem czekamy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 ...to jest jedyna okazja dla szczurow ladowych obaczyc nasza flote bo....jeszcze pare lat i bedzie historia :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 ...i co dalej w tym temacie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 ...i co dalej w tym temacie ? dalej trzeba tu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 ...i co dalej w tym temacie ? dalej trzeba tu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Robo, klikasz i oglądasz ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Robo, klikasz i oglądasz ... ale ja nie chce ogladac ,ja chce wiedziec czy beda w porcie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireksir Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 Coś o tym ucichło. Dzisiaj wpłyneły jakieś dwa małe żygacze z Wielkiej Brytanii. Stoi też Dar Młodziezy który zmieni sie z Kruzensternem. Ot tyle wiadomosci ze Szczecińskich nabrzeży Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Chopin tez ma byc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireksir Posted June 29, 2011 Author Share Posted June 29, 2011 Żeby nie było że nie było :-) Uprzejmie donoszę że: W czwartkowej paradzie żaglowców w Szczecine udział wezmą: - Dar Młodzieży - Zawisza Czarny - Zjawa - Fryderyk Chopin. Dziś, 29 czerwca, przy Nabrzeżu Polskim zacumuje fregata Tadeusz Kościuszko, ORP Mielno i ORP Bielik, który przypłynie zamiast Orła. Zwiedzanie od czwartku do soboty w gadzinach 13-18 a w niedzielę 12-17. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts