ireksir Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Fregata rakietowa ORP Tadeusz Kościuszko oraz okręt podwodny ORP Orzeł - największy okręt podwodny w polskiej flocie. Obie jednostki przypłyną do Szczecina 30 czerwca z okazji objęcia przez Polskę prezydencji w Radzie Unii Europejskiej. - Okręty będzie można zwiedzać - ze względu na głębokość zanurzenia nie będą cumować na Nabrzeżu Polskim, będzie uruchomiona jednostka pasażerska z Wałów Chrobrego na Nabrzeże Polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habbak Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Kilo jest bardzo fajny od srodka ... mozna sie zgobic hehe aczkolwiek kobben jest bardziej klimatyczny przypomina dawne puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 ireksir, dla mnie za daleko zrób jakieś foty poglądowe, jak już będziesz "po" ... Habbak, w Kilo można dostać małej klaustrofobii ale okręt zacny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 A ja raczej na pewno się wybiorę. Takie okazje nie zdążają się codziennie. Na pewno warto pójść. Wallace z Wrocławia nie jest chyba aż tak tragicznie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 No to jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 ireksir - to jest najlepsza wiadomosc tego roku JADE !! ...przed laty witałem w Gdyni " K.Pułaskiego " ,dzieki temu,ze poc.z Wrocka zawitał z samego rana wiec miałem mozliwosc podejscia pod sama łajbe i cyknac foty ,ale na pokład nie wpuszczali :( Moim mazeniem było tam wpełznac i jak pomor jakowys mnie nie dziabnie ,to sie zjawie na bank ,... Zawsze sie rodzinka w głowe pukała,ze jestem nie-teges ,bo jade na 1 dzien aby jakies pływadło[ła]zobaczyc ! No coz,miłosc jest slepa ... Moze sie gdzies na pokładzie otrzemy plecami o siebie... PS. 30 czerwca tak w tygodniu ? czy to jest pewne !? Nie chce jechac w ciemno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habbak Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 PS. 30 czerwca tak w tygodniu ? czy to jest pewne !? Nie chce jechac w ciemno ... Hehe w naszej MW .... niema nic pewnego. Zawsze moze sie Hazard rozkraczyc... Pewne bedzie jak juz stanie przy nabrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 PS. 30 czerwca tak w tygodniu ? czy to jest pewne !? Nie chce jechac w ciemno ... Hehe w naszej MW .... niema nic pewnego. Zawsze moze sie Hazard rozkraczyc... Pewne bedzie jak juz stanie przy nabrzezu - zawsze moga go podciagnac holownikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 27 Marca 2011 Autor Share Napisano 27 Marca 2011 Jak tylko będą jakieś informacje potwierdzające to napiszę na forum. Skombinujemy jakiś wózek z koniami i podjedziemy na nabrzeże - będzie miło :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Jak tylko będą jakieś informacje potwierdzające to napiszę na forum. Skombinujemy jakiś wózek z koniami i podjedziemy na nabrzeże - będzie miło :-) - trzymaj reke na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Wallace z Wrocławia nie jest chyba aż tak tragicznie daleko. Akurat do Szczecina to nie - śmigasz niemieckimi bahnami i jesteś w miarę sprawnie. Tyle, że ja wiecznie nie mam czasu Dlatego czekam na relacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 Dosztukujemy jakąś relację, spoko. Jak chodzi Ci o konkretne elementy - napisz co bym wiedział co "pstryknąć" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habbak Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Z tego co pamietam to on idzie w miesieczny rejs wiec holowniki tu nic nie pomoga ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Dosztukujemy jakąś relację, spoko. Jak chodzi Ci o konkretne elementy - napisz co bym wiedział co "pstryknąć" :-) Niby Orła każdy zna ale z chęcią popatrzę na aktualne foty Co byś nie pstryknął i wrzucił będzie ok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habbak Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Hmmm postaram sie jutro cos cyknac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Hmmm postaram sie jutro cos cyknac ;] Zatem czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 ...to jest jedyna okazja dla szczurow ladowych obaczyc nasza flote bo....jeszcze pare lat i bedzie historia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 ...i co dalej w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 ...i co dalej w tym temacie ? dalej trzeba tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 ...i co dalej w tym temacie ? dalej trzeba tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Robo, klikasz i oglądasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Robo, klikasz i oglądasz ... ale ja nie chce ogladac ,ja chce wiedziec czy beda w porcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Coś o tym ucichło. Dzisiaj wpłyneły jakieś dwa małe żygacze z Wielkiej Brytanii. Stoi też Dar Młodziezy który zmieni sie z Kruzensternem. Ot tyle wiadomosci ze Szczecińskich nabrzeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Chopin tez ma byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2011 Żeby nie było że nie było :-) Uprzejmie donoszę że: W czwartkowej paradzie żaglowców w Szczecine udział wezmą: - Dar Młodzieży - Zawisza Czarny - Zjawa - Fryderyk Chopin. Dziś, 29 czerwca, przy Nabrzeżu Polskim zacumuje fregata Tadeusz Kościuszko, ORP Mielno i ORP Bielik, który przypłynie zamiast Orła. Zwiedzanie od czwartku do soboty w gadzinach 13-18 a w niedzielę 12-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi