temir 2 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam! Jako że wątek nieco przysechł pora na jego odświeżenie Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Q: rozumiem że faktury odlewu nie robiłeś ;) czy jest sens robić fakturę w 72 R: w tej skali lepiej to pominąć, model ma ok. 6 cm długości Osobiście w pełni podzielam powyższy pogląd A teraz kolejna odsłona dramatu czyli podstawka : Nie mając specjalnego pomysłu na winetkę wymęczyłem w końcu coś takiego : Następny krok to "zagruntowanie" czyli pigmenty jako ziemia + "aplikacje florystyczne" Cdn. Pozdrawiam! Cytuj
temir 2 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam! Drobna aktualizacja tematu: Oto koniec jest bliski Cdn. Pozdrawiam! Cytuj
Panzer4 Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Super podstaweczka. Skąd masz taki fajowski murek? Cytuj
temir 2 Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam! Skąd masz taki fajowski murek? Wyrób własny Pozdrawiam! Cytuj
R_Mazzi Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam!Skąd masz taki fajowski murek? Wyrób własny Byłem pewien, że będzie taka odpowiedź, Radek jak mogłeś wątpić a FE jak zwykle super Cytuj
temir 2 Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Witam! Model wreszcie skończny Końcówka ślimaczyła się niemiłosiernie głównie z braku pomysłu na nią ale w końcu nie mogąc już nic wykoncypować wepchnąłem nogami na żywca i wygąda to ostatecznie tak: Na więcej fotek zapraszam do galeri: viewtopic.php?p=410762#410762 Na koniec dziękuję wszystkim tym którzy zechcieli podzielić się swoimi uwagami na temat powstającego modelu a także tym którzy tak poprostu tu zaglądnęli Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi