temir 2 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam! Jako że wątek nieco przysechł pora na jego odświeżenie Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Q: rozumiem że faktury odlewu nie robiłeś ;) czy jest sens robić fakturę w 72 R: w tej skali lepiej to pominąć, model ma ok. 6 cm długości Osobiście w pełni podzielam powyższy pogląd A teraz kolejna odsłona dramatu czyli podstawka : Nie mając specjalnego pomysłu na winetkę wymęczyłem w końcu coś takiego : Następny krok to "zagruntowanie" czyli pigmenty jako ziemia + "aplikacje florystyczne" Cdn. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam! Drobna aktualizacja tematu: Oto koniec jest bliski Cdn. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Super podstaweczka. Skąd masz taki fajowski murek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam! Skąd masz taki fajowski murek? Wyrób własny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam!Skąd masz taki fajowski murek? Wyrób własny Byłem pewien, że będzie taka odpowiedź, Radek jak mogłeś wątpić a FE jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Witam! Model wreszcie skończny Końcówka ślimaczyła się niemiłosiernie głównie z braku pomysłu na nią ale w końcu nie mogąc już nic wykoncypować wepchnąłem nogami na żywca i wygąda to ostatecznie tak: Na więcej fotek zapraszam do galeri: viewtopic.php?p=410762#410762 Na koniec dziękuję wszystkim tym którzy zechcieli podzielić się swoimi uwagami na temat powstającego modelu a także tym którzy tak poprostu tu zaglądnęli Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi