Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Cześć mam na imię Michał i mam 15 lat. Rzadko kiedy pokazywałem wam swoje prace chyba tylko dwa razy a może trzy . Postanowiłem to nadrobić . Jest to mój pierwszy model w skali 1:35 firmy Tamiya. Już go kiedyś widzieliście ale postanowiłem zrobić z niego wersję zimową. Czołg malowany pędzelkiem farbami pactry. Chciałem go zrobić jak najlepiej, długo patrzyłem na wasze wspaniałe prace, ale mi wyszło gorzej . Wszystkie dodatki zrobiłem samemu z puszki itp. Śnieg to soda posypana na wikol z wodą. Błoto to stara farba olejna, popsikana lakierem bezbarwnym. Oceńcie go sami Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Nie ustawaj w dążeniu do doskonałości! masz zadatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 Dzięki Lipstein to znaczy, że ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 To znaczy dokładnie to, co napisałem: masz zadatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 Aha to fajnie, miło mi to słyszeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Jak dla mnie jest OK. Sam nie robię dioram, ani podstawek, bo nie umiem (chyba) i tym bardziej podziwiam. Twoja praca stwarza wrażenie spójnej: model pasuje do podstawki. Jedynie rażą nienawiercone rury wydechowe, bo trochę (IMHO) za błyszczące koła można tłumaczyć b. wodnistą konsystencją wiosennego gruntu. Generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 Dzięki, rury rzeczywiście nienawiercone nie zauważyłem, postaram się to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Idziesz w dobrą stronę. Scenka ma coś w sobie, że przyciąga uwagę oglądającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 To fajnie, że ją tak odbierasz, ja też coś czuje jak na nią patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Ze wszystkich dioram kolegi/scenek ta najbardziej przyciąga wzrok - na żywo prezentowała się bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam Mam pytanko czy znajdę gdzieś zwymiarowane rysunki PANTHERY? Zabieram się za model w trochę nietypowej skali i zbieram dokumentację pozdrawiam AE Ja nie mam pojęcia, korzystałem tylko z instrukcji, może zrób osobny temat tam napewno ci pomogą Fajnie, że ją widziałeś plastikk i że ci się podoba , szkoda, że nie została doceniona na konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 na żywo prezentowała się bardzo fajnie. Dokładnie, choć nie byłem na paprykarzu to mam zaszczyt widywać ją na żywo bardzo często i jest bardzo fajniuchna , naprawdę i jak zwyklę widując twoją dioramę mówię " kurczę te błoto wygląda jak prawdziwe, mokre błotko " Fajna scenka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki Bartek, my to mamy okazje często się widywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo fajny, mój rówieśniku. Ja jestem dopiero przy 3cim modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi