Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Cześć, to znowu ja Michał zapewne obejrzeliście już moją pantere, więc zobaczcie t-34/85 firmy Zvezdy. Model słaby ale wycisnęłem z niego wszystko co mogłem. Figurki to też Zvezda-są to moje pierwsze figurki. Budynek zrobiłem sam z kartonu, robiłem go tydzień. Słup z ogłoszeniami to rolka po papierze toaletowym a górna część to zakrętka po farbce pactry. Tutaj postanowiłem pokąbinować z washem i pigmentami firmy MiG, zrobiłem też suchy pędzel i biedronke, wząrując się na waszych modelach. No cuż wyszło jak wyszło. Zobaczcie sami: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Oglądałem wszystkie twoje modele co tu wystawiłeś i jestem pod ogromnym wrażeniem. NApiszę tylko tyle JEST SUPER. JA tak nie potrafiłbym A jako że masz 15 lat Cola dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 Nie no bez przesady oczywiście bardzo ci dziękuje za taki pozytywny komentarz. Napewno tak potrafisz trzeba tylko się przyłożyć. Aha i dzięki za zimną cole Jak masz jakieś pytania to chętnie ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Wszystko super uważam, ale myślę że skoro tyle pracy włożyłeś w to wszystko to mogłeś wymienić te gąsienice gumowe w Teciaku. Po prostu "walą" po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 Ta gąski to typowa ZVEZDA, ale nie są aż takie złe. Model kupiłem w Szczecinie w modelarskim i facet miał taki wybór, że nic nie było. W tym sklepie była taka drożyzna, że masakra! Model ten http://mojehobby.pl/dragon-6359-su-100-tank-destroyer-p-1-954360.html kosztował 230 zł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Ja też robiłem ten sam model co ty, i pierwsze co to gąski poszły do kosza, zamówiłem plastikowe od "bilka" w sklepie internetowym martola. zmieniłem też linki na stalowe. Widzę że zrobiłeś te same błędy co ja, ale cóż na czymś trzeba się szkolić ja swój model 1,5 roku temu kupiłem za 50 zł w Poznaniu. A tak wyszedł viewtopic.php?t=23323&highlight= Był to mój pierwszy model, i pierwsze brudzenie itp. Tego Su-100 też zrobiłem była jakaś promocja i kupiłem go za 110 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 No fajnie ci wyszedł. A gąski od razu widać, że inne nie zvedowskie. W swoim też się zastanawiałm czy go nie pobrudzić, żeby nie było widać tych gąsek, ale zostawiłem tak jak jest i nie jest tak źle, w końcu cały czas się ucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 No fajnie ci wyszedł. A gąski od razu widać, że inne nie zvedowskie. Nie przesadzaj, widać, że to żelbetowa guma ze Zvezdy, tylko nieźle przyklejona do kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Jasne , a mój model jest z papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie wiem dlaczego, nie podoba mi się to tak do końca ... może dla tego że jestem za niemiecką pancerką. Ale w sumie racja Hitler Kaputt i to się liczy. + za treść historyczną (ważne wydarzenie) + za te fotkę i tytuł + za imię (bo mam to samo ) - ze ten budynek z tyłu Czołg i figurki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Mi się tam budynek podoba, miał pełnić funkcję tła z tyłu, robiłem go sam i jest to mój pierwszy budynek, fajnie, że też masz na imię Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Chodzi mi o to że troszkę nierówny wyszedł den budynek. No chyba że to zamierzony efekt? Poza tym jak na pierwszy raz...to jednak dobrze(budynek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Może być trochę krzywy, ale aż tak tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Jasne , a mój model jest z papieru Wybacz, nie zwróciłem uwagi, że to Twój model ocenia autor wątku, odniosłem się do modelu w tej galerii. Mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Jasne , a mój model jest z papieru Wybacz, nie zwróciłem uwagi, że to Twój model ocenia autor wątku, odniosłem się do modelu w tej galerii. Mój błąd. Dzięki za szczerość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 ale aż tak tego nie widać No nie wiem... spójrz w okna. Od razu widać że coś nie teges Ale ważne że tobie się podoba, w końcu to twoje pułki będzie ozdabiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Spoko. Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi