B@RT3K Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam, mam 14 lat ... zresztą już się chyba witałem Tak więc prezentuję wam mój chyba 3 model w tej skali malowany aero ( początkujący który za bardzo nie ma wprawy w aerografach ) , niestety nie poradziłem sobie z kamuflażem, a malowanie to kamo koreańskiej armii [ ROK ], delikatny brudzing aerografem ;) wszystkie dodatki z tyłu moja inwencja twórcza ( banany, pomarańcze, karton i bambetle ) No to czekam na krytykę GALERIA : No i 2 fotki z lampą błyskową : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam! Piękny! Jak na trzeci model to bardzo fajnie. Podoba mi się. Kamo rzeczywiście wyszło takie sobie, ale poza tym jest fajnie. Klej następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Mnie też się podoba! Fajnie, że chciało Ci się dorobić tych parę drobiazgów. Głowa do góry jest dobrze, a w przyszłości pewnie będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 Głowa do góry jest dobrze, a w przyszłości pewnie będzie jeszcze lepiej Ja to na pewno nie spuszczę głowy nawet przy krytyce ostrej jak modelarski skalpel, będę kleił i doskonalił swoją technikę nadal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 To ja dodam swoje 5 groszy...zwlaszcza ze niedawno skonczylem Tamiyowskiego Pattona. kilka uwag -jak kolega Marioba wspomnial - Kamuflaz - gasienice wydaja sie byc nieco za luzne jak na M48 -przewaznie bylu dosc napiete - lewa gasienica z tylu. tam chyba miales jakies problemy z klejeniem ? -troche bym go przykurzyl i poobijal oslony - pomysl o skali w jakiej pracujesz. Jezeli to jest 1/35 to masz na czolgu najwieksze banany i pomarancze jakie w zyciu widzialem - wiec badz konsekwentny jesli juz dajesz dodatki - popracuj nad jakoscia zdjec. Pozatym calkiem spoko i bierz sie do dalszej pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi