Super_Hans Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 Piotras, cieszę się, że Cię rozsmieszylem ale strasznie uprosciles interpretacje mojego wpisu. Trochę na siłę te złośliwości. Sądzisz, że ja myślę że mają 80 lat i robili je w latach 60-tych? "Odlecieli na Księżyc" to tylko taka konstrukcja stylistyczna. Myślę że oddaje należny szacunek dla techniki warsztatowej tych panów. Co do zdjęć to nie będę polemizował z faktami. Takao 1/1000 w wyszukiwarce Google daje jedno zdjęcie. W dodatku cześć wyników odsyła do warsztatu Tone na tym forum. Słabo. Trochę szkoda bo wielu obejrzałoby z chęcią porządna galerie. No ale widocznie taka wola autorów. Z resztą częściowo zrozumiała bo tam albumy i czasopisma zdaje się były wydane. Dziś już tylko w drugim obiegu dostępne więc argument finansowy odpada. Z resztą, dziś zarabia się kliknięciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 Przypadkowo znalezione w necie, modele J. Skulskiego, niestety nie w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi