prosiaczek.pl Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Co wieczór ryjek tu wciskam ;) tylko co mnie dłubaczowi komentować jak dotarło do mnie jaka to skala to niewiele zabrakło mojemu T-60 aby dostał młotkiem ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 niewiele zabrakło mojemu T-60 aby dostał młotkiem lepiej byś go poprawił, zamiast niszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Co mnie skłoniło do drastycznych posunięć z "żukiem" ? Otóż przyglądając się bryle stwierdziłem, że niestety tył samochodziku nie trzyma kompletnie symetrii. Myślałem, że bagażnik i bambetle ukryją ten bubel producenta, ale tak się nie stało. Konieczna była korekta wyoblenia między innymi dachu przy tylnych oknach. Co będziecie mogli zobaczyć na zdjęciach ( uzyte; kilo szpachli i 2 m2 papieru ściernego ) Dodatkowo zmieniłem mocowanie anteny, dodałem rynienki nad drzwiami zmieniłem otwory wentylacyjne przedziału silnika, skorygowałem linię podziału klapy bagażnika o około 0,8 mm, powiększyłem komorę silnika, przez co powinien ładniej się prezentować. No to by było tyle na dzisiaj, teraz foty jak to teraz wygląda: Jeszcze mam małe pytanie: Czy dodawać bagażnik jak poprzednio czy z niego zrezygnować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Chyba z bagażnikiem lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Wczorajszy wieczór przyniósł malowanie karoserii bolorem bazowym ... i dodałem trochę klamotów do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Mały "update", żeby nie było, że nic się nie dzieje Autko zmierza do finału. Powoli pojawiają się kolejne szybki, obicia, washe, kurzenia i inne wynalazki A tu jedna fotka z innej beczki dla oderwania oczu od pokracznego "żuczka" - Opelek z flakiem też w malowaniu DAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Prawie skończone, zostały praktycznie drobiazgi. No chyba, że będą z Waszej strony jakieś uwagi to postaram się w miarę możliwości je wprowadzić. Modelu na razie nie będę wrzucał do galerii, bo mam w planie małą winietkę, ale muszę złapać odpowiednią wenę i tymczasowo model wyląduje na półce czekając na swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Po prawie dwóch latach postanowiłem "odgrzać tego kotleta" tworząc do niego małą winietkę na potrzeby Festiwalu w Bytomiu gdzie model będzie można oglądnąć na żywo. Galerię na potrzeby Forum zrobię w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Zdecydowanie się podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Fajny garbusek. Kurcze, tyle fajnych modeli będzie w Bytomiu do obejrzenia a tym razem nie uda mi się zawitać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi