AFI Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Dark po cywilach nie spodziewalem sie , ze wyjdzie Ci ten pancerniak tak dobrze. Moje gratulacje, wedlug mnie ta sama klasa co Kawasaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 Dark po cywilach nie spodziewalem sie , ze wyjdzie Ci ten pancerniak tak dobrze. Moje gratulacje, wedlug mnie ta sama klasa co Kawasaki. Dzięki bardzo .Prawdę mówiąc to ja bardziej obawiam się zawsze efektu końcowego cywilów. A pancerka... w końcu od niej lata temu zaczynałem, wiec teraz to jakby.... powrót do korzeni . Ale tak naprawdę to wiem już, że obecnie najbardziej pociągają mnie motorki.... już niedługo zabieram się za kolejne dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Cieszy mnie to niezmiernie, bo sam dopadlem Hayabuske i na pewno bede Ci zawracal gitare w zwiazku z nia. Ale to po Mustangu w 1/32, takze masz jakies trzy miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Laik jestem w pancerce to nie będę komentował wykonania. Mnie się podoba a najważniejsze, że Tobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 Obiecana galeria gotowa.... viewtopic.php?f=68&t=28065 zapraszam http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=28065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi