Greenberg Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Linie podziału wyszły cie genialnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 Witam, Postanowiłem, że walcząc z innym modelem konkursowym, skończę jednocześnie i ten "kiosk na kółkach" Bb zostało pomalowane klarem i wypolerowane. Pomalowałem też uszczelki i słupki na czarno. Listwy dachowe też dostały czarny matt. Przerobiłem zawieszenie - obniżyłem, usunąłem kawałek wydechu ( część układu wydechowego będzie nowa ) i pomalowałem. Wstępnie przybrudzony jest tylko przód. Ten srebrny na wydechu jak i na silniku to tylko podmalówka - będzie to malowane normalnie z aero. Pomalowałem też "tarcze i bębny" hamulcowe - chrom APP - zaciski na czarno. Podobnie i szyby dostały cienie - jak widać na foto - do minimalnego retuszu. Z czarnego matu dostały tez lusterka oraz tablica rejestracyjna. Felgi dostały żółty fluorescencyjny. Wymagają jeszcze washa bo narazie wyglądają plastikowo. I na koniec przymiarka na kołach: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 Ostatnie fotki przed galerią. Dokończyłem detale. Lampy z tyłu dostały odbłyśniki ( chrom APP ) oraz zmodyfikowane kolory. Zrobione lampy przód oraz boczne kierunkowskazy ( nawiercona w nich imitacja żarówki ). Przyklejone lusterka, wycieraczki, spryskiwacze oraz tablice rejestracyjne. Nowy tłumik końcowy oraz układ wydechowy. I widok ogólny: Do dokończenia zostały wycieraczki oraz wyczyszczenie modelu przed galerią. Model ma wiele wad - żadna z nich już nie będzie poprawiona z prostej przyczyny - jak teraz cokolwiek rozgrzebię to wiem, że już go nie skończę. Będzie odnośnikiem dla kolejnych modeli. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzech Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Super. Ja prawie nie zauważyłem żadnych wad. Co za staranność wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeeechu Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 szacunek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oGest Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 To malowanie powala na kolana... :P Jak i cała reszta! Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi