produdi Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam. Wraz z nadejściem wiosny wróciła wena do sklejania. Miałem ochotę na Elefanta od Dragona ale pomyślałem ,że zajmę się rozdłubanymi modelami. W moje ręce wpadła Pantera F złożona 2 lata temu czekająca na malowanie , niestety posiada kilka większych baboli ponieważ model był sklejany z małym dorobkiem doświadczenia. Oto co udało mi się dzisiaj zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Wyglada na prawde niezle zostawiasz jak jest czy planujesz kamo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Chyba zostawię tak jak jest , bo niemam pomysłu na kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Może pomaluj mu niektóre elementy czerwoną farbą? Na pewno to urozmaici model. Zobacz tu Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Może pomaluj mu niektóre elementy czerwoną farbą? Na pewno to urozmaici model. Zobacz tu Klik Konrad miał na myśli minie. Jakoś to malowanie nie przypadło mi do gustu.. model jest naprawdę ciekawy i myślę, że powinieneś pomyśleć nad jakimś malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Mały postęp. Upragnione kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 O wiele lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 15 Maja 2011 Autor Share Napisano 15 Maja 2011 Witam. Troszkę popracowałem , pomalowałem koła , narzędzia i porobiłem obicia. Pozostało zlepić oraz pomalować gąski i można się brać za wash-e itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Oby tak dalej, tylko żółta farba na lufie jest innego odcieniu, niż ta na kadłubie i wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Ładnie, tylko wydaje mi się, że rysy np na wieży sa trochę za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi