Markuz Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2011 bazylms te dwa zdjęcia były robione przy różnym oświetleniu. Pierwsze w domu przy sztucznym świetle (i to jest bliższe prawdziwego koloru) a drugie na balkonie w świetle dziennym. Coś mi się pomieszało w ustawieniach aparatu i dlatego takie kolory - zresztą to samo wyszło w projekcie KV-1 model 1942. W galerii taka fuszerka nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 No to mnie uspokoiłeś co do tego koloru. Już się bałem że się troszkę zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Galeria mam nadzieję niedługo ... Lepiej późno niż wcale zapraszam do galerii KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi