olej1965 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam Chciałem przedstawić Dioramę która powstała prawie 2 lata temu. Jak widać jest dość duża 85cm - na 60cm. Akcja rozgrywa się gdzieś we Francji we wczesnym okresie inwazji. Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentarzy. Rzut na całość Fotka z tłem Pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 I "śmieszno i straszno"... Groch z kapustą- tyle o koncepcji... Ale ... całe mnóstwo pracy- gratuluję zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Dla mnie bomba chciałbym kiedyś coś takiego zrobić. Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak to mówią ,,Ruch jak w Rzymie". Kompozycja świetna, choć nie zbyt realna-włąśnie dlatego się rzuca w oczy. Figurki bardzo fajnie pomalowane, najbardziej podobają mi się dynamiczne pozy niemców za murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Dla mnie BOMBA A propo to ile to robiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Szkoda ,że Niemcy nie mają nic do niszczenia czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 No diorama elegancka. Szkoda ,że Niemcy nie mają nic do niszczenia czołgów. Ja u jednego widzę Panzershreka w łapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Z tego co mnie pamięć nie myli kiedyś były już rozmowy na temat tej dioramy w dziale z jakiegoś konkursu, już nie pamiętam z jakiej miejscowości. Niestety ale mimo swoich gabarytów praca nie powala jakością i szczegółami, widać to na zdjęciach, a już tym bardziej widać to było na żywo z bliska. Tak czy siak gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłodex Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Znakomite! Musiało cię to kosztować mnóstwo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Hehe ale ich zaskoczą! Do niszczenia czołgów prawi nic tu nie potrzeba - wystarczy seria z peemu i nie ma załogi priesta ani achillesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Cześć, Świetna praca i tyle, gratulacje Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Na 4 fotce szczegółowej , gdzie jest dwóch niemców jeden ma głowę dziwnie - chyba że ma szyje ala sowa:) Pozatym fajnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio24 Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 OO w mordę... ;D Zabrakło mi słów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2011 Jeszcze jeden żut na całość. Diorama jest prawie metrowa więc ciężko jest w całości uchwycić temat Jedna fota w dwuch rozmiarach ( mała prewka to wersja o wymiarach orginalnych) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi