fliper_nx Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Tornado, flok wygląda tak a tu jest instrukcja jak sie go nakłada : Do flockowania będzie nam potrzebne:-Flock (detail master lub model master) -Papier kredowy -Klej typu wikol -Sitko z drobnymi oczkami -Pędzel Obrazek Obrazek 1.Na powierzchnię którą chcemy wyflockować nakładamy klej. Obrazek 2.Posypujemy flockiem przez sitko. Obrazek 3.Przyciskamy flock, w trudno dostępnych miejscach dociskamy patyczkiem higienicznym. Obrazek Obrazek 4.Czekamy, aż klej wyschnie i zsypujemy nadmiar Obrazek to na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Fajnie, że prace znowu ruszyły. Mnie się te fotele podobają i kolorystycznie cały kokpit nabrał fajnego wyglądu - takie przyjemne ciepłe kolorki dobrałeś Ale dopracuj koniecznie detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 21 Marca 2008 Autor Share Napisano 21 Marca 2008 Prace powoli posówają sie do przodu a oto efekty Tak wygląda środek Zostały jeszcze wklejone inne elementy takie jak górne łóżko i górna półka nad kokpitem lecz z braku aparatu nie zrobiłem zdjęć mam nadzieje że po sklejeniu i pomalowaniu kabiny efekt będzie widoczny Tak prezentuje się kabina po pierwszej wrstwie podkładu i pojedo dotarciu Tak wyglądają pozostałem elementy karoserii W błotnikach z przodu wywierciłem otwory na diody do przednich świateł A tak wygląda tylne oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 No volvo fajne no ladny jak na pierwszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 No volvo fajne no ladny jak na pierwszy model Na pierwszy model trucka ... to nie jest jego pierwszy model ogólnie , i kolego pisz jakies bardziej rozbudowane posty . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 HEHE Masz racje KRUGER_MAN to nie jest ogólnie mój pierwszy model ale jest to mój pierwszy model trucka lecz KrIsto mogło się pomylić zapewne miał na myśli model "trucka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi