Gościu Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Cześć. Odpoczywałem dni kilka...i taki mnie leń naszedł. Niemrawo znów wracam do robót warsztatowych. Miałem figurkę, kombinowałem coby pod nią zrobić.....spieprzyłem podstawkę(stopiłem w piekarniku) ruszyłem do pudeł i...znalazłem w 90% zlepionego ongiś mardera od DML. Wzrok poleciał po śmieciowisku...ramka(o ! to ta ramka, co jej nikt nie lubi) już mam model i ramkę ! Pustawo coś, nie pasuje. Byłoby dobrze czymś zapchać pozostałą powierzchnię - nie duże, takie w sam raz...wzrok po pudłach - o! jeden z tych carrier`ków będzie w sam raz. W pudle blaszki nie będzie tak źle. Więc zlepiłem toto ale ginęło, myślę - e bracie, pójdziesz w górę. Poszedł w górę: Oto moje widzimisię, mało tego będzie w PL oznaczeniach i zwisa mi, czy histerycznie to poprawne. Skoro powstają pierdyliardy hitlerwozów i stalintanków SF to czemu nie robić na ten przykład polskich SF ? Jakąś Holandią bądź Francją podłoże trąci....jak w tytule, cepeliada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Ciekawy pomysł. Będę oglądał, z lekkiego oddalenia urlopowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 Zatem udanego WYPOCINKU ;) Kolory bazowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Zarys finalny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Za szybko jak dla mnie. ;) model super, czekam na carriera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 Niskie porosty, korzenie - a zawieszenie jak było czyste tak jest. Dorobi się błota wraz z wyższą roślinnością: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Skąd te porosty i jak je zabezpieczasz przed zgniciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Mam wrażenie, że Gościa trzeba odizolować od jakichkolwiek płaskich powierzchni, bo na każdej gotów w ekspresowym czasie postawić wypasioną dioramkę. Godne podziwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Zgadza się "Zielarz" z niego pierwszoligowy powinien gajowym zostać ;) co by mieć dostęp do świeżego towaru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Maja 2011 Autor Share Napisano 10 Maja 2011 Porosty są z lasu i zabezpieczam przed zgnieceniem, nie zgniatając ? Dodałem roślin liściastych, tak jakby: Jakos to teraz bedzie trzeba podkolorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 po co kolorować? lepiej już daj spokój z resztą zdjęć jakie zamierzasz dodać, bo nas zawstydzasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 No to kolega nie próżnował . Wypocinek zaliczony, teraz będę obserwował z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Maja 2011 Autor Share Napisano 14 Maja 2011 Dzięki. Kurz + ziemia - naturalne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSX Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 też używam zippo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 zgniciem Chodzi mi o gnicie czy to w druga stronę o wyschniecie, nawiasem mówiąc o utratę barw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 Barwy startowe są nieistotne. Te nakładam sam, zerknij na zdjęcia przed i po. Wykopałem koleiny pod Carriera, nie robiłem tego wcześniej z uwagi na niewiadome położenie. Przyciemniłem grunt,pokolorowałem ciemniejszym kurz transportera, wkleiłem kilka drobiazgów i nadal walczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Scenka i wykonanie kapitalne. Ta roślinka bluszczopodobna jest super. Kiedy wrześniowy temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Piękna robota, milo popatrzeć...nasuwa sie pytanie kiedy dojdzie się do takiej perfekcji...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Świetne zdjęcia robisz, chyba najlepsze jakie widziałem, nie żeby coś ale to dzięki nim twoje modele wyglądają tak dobrze (nie tylko oczywiście . Tak wyprzedzam odpowiedź, widziałem na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Maja 2011 Autor Share Napisano 30 Maja 2011 Dzięki. Jarku 1939 w toku - po mojemu "cepeliadowo" - nie na tyle, żeby wyśmiać i nie na tyle żeby szczękę zwijać z powierzchni płaskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi