Marcin1212 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam. Model prosto z pudła, ogólnie sklejał się fajnie. Jedyna wada to łączenie formy na oszkleniu,przez co wyszło mało przejrzyste po polerowaniu. Mała awaria z kalkami, kładzione za pomocą wody(tylko wody). Teraz zdjęcia: ,,,, ,,,, , kilka detali: ,,,, ,,,. To tyle, czekam na opinie. Pozdrawiam Marcin. Cytuj
Mare_K Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? PS. Na lewej, tylnej burcie, w okolicach irackich oznaczeń, widać Twoje odciski palca. Cytuj
chazek Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Jak na moje oczy może już zaczynam dziwne rzeczy widzieć Jakoś dziwnie wysoko stoi na podwoziu głównym skrzydła troche mają dziwne kąty i jedną szybę Kolega za dużo zamalował na owiewce poza tym fajny "24" Cytuj
hellvis Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? Nie. To jeden z tych zakopanych przez Saddama na pustyni Cytuj
Marcin1212 Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Witam, i już się tłumaczę Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? Taki brudny powstał po "washu"jeszcze się go ucze. Zalałem go prawie całego i wycierałem i wycierałem a on nadal był upaćkany. Szyba już wyczyszczona,a co do podwożia to nie wiem może coś źle skleiłem. odciskiem już się zająłem. dzięki chłopaki Cytuj
Piter Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam, i już się tłumaczę Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? Taki brudny powstał po "washu"jeszcze się go ucze. Zalałem go prawie całego i wycierałem i wycierałem a on nadal był upaćkany. jak olejny wash nie chce schodzić wystarczy, że zamoczysz patyczek higieniczny w terpentynie i delikatnie możesz już usuwać nadmiar farby. Ogólnie fajny - na początek wystarczy . Podobają i się dosyć staranne plamy kamo. Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Observer Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Ten wash to porażka jednak. Niemniej jak na początek przygody z modelarstwem nie ma tragedii. No i duży plus za temat (odemnie przynajmniej...) Cytuj
przemekgksw3 Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Gdyby nie ten wasch byłby naprawdę ładny modelik, myślę że możesz być zadowolony. Następny będzie już dużo lepszy Cytuj
Marcin1212 Napisano 4 Maja 2011 Autor Napisano 4 Maja 2011 Dzięki panowie, z uwag i podpowiedzi napewno skorzystam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi