Marcin1212 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam. Model prosto z pudła, ogólnie sklejał się fajnie. Jedyna wada to łączenie formy na oszkleniu,przez co wyszło mało przejrzyste po polerowaniu. Mała awaria z kalkami, kładzione za pomocą wody(tylko wody). Teraz zdjęcia: ,,,, ,,,, , kilka detali: ,,,, ,,,. To tyle, czekam na opinie. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? PS. Na lewej, tylnej burcie, w okolicach irackich oznaczeń, widać Twoje odciski palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Jak na moje oczy może już zaczynam dziwne rzeczy widzieć Jakoś dziwnie wysoko stoi na podwoziu głównym skrzydła troche mają dziwne kąty i jedną szybę Kolega za dużo zamalował na owiewce poza tym fajny "24" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 1 zdjęcie. Ściągnij maski z szyb :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? Nie. To jeden z tych zakopanych przez Saddama na pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Witam, i już się tłumaczę Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? Taki brudny powstał po "washu"jeszcze się go ucze. Zalałem go prawie całego i wycierałem i wycierałem a on nadal był upaćkany. Szyba już wyczyszczona,a co do podwożia to nie wiem może coś źle skleiłem. odciskiem już się zająłem. dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam, i już się tłumaczę Oryginał był ukryty w hałdzie węgla? Taki brudny powstał po "washu"jeszcze się go ucze. Zalałem go prawie całego i wycierałem i wycierałem a on nadal był upaćkany. jak olejny wash nie chce schodzić wystarczy, że zamoczysz patyczek higieniczny w terpentynie i delikatnie możesz już usuwać nadmiar farby. Ogólnie fajny - na początek wystarczy . Podobają i się dosyć staranne plamy kamo. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Ten wash to porażka jednak. Niemniej jak na początek przygody z modelarstwem nie ma tragedii. No i duży plus za temat (odemnie przynajmniej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazama Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Great work! I love Mi-24 much! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Gdyby nie ten wasch byłby naprawdę ładny modelik, myślę że możesz być zadowolony. Następny będzie już dużo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 Dzięki panowie, z uwag i podpowiedzi napewno skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi