kubamich1 Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Scania którą czasami pomykałem po polskich szlakach: Edytowane 16 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 No to może byś obcykał cały zestaw zarówno góra jak i podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 No fajnie Kuba, że posówasz Scanią po drogach to ,marzenie każdego kierowcy prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2007 No nie wiem kabinę Scania Topline ma ogromną , ta ma silnik V 8 i 480 koni mechanicznych prowadzi się świetnie , ale Volvo FH też jest fajne. Wcześniej jeździłem FH 12 420 (chińczyk) i też był fajny i bardzo komfortowy tylko miał zdecydowanie mniej miejsca w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Haha to oczywiste że Scania, ale Volvo też moze być zgadzam się z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Nie Volvo odpada przednia szyba jest za bardzo poczylona do tyłu a scania jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Nie Volvo odpada przednia szyba jest za bardzo poczylona do tyłu a scania jest OK! No mi na szczęście nigdy nie odpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roby1409 Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 A ja mam pytanie, czy z naczepami DPD jeżdżą też Scanie R-ki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Z tego co widziałem to narazie jeździ tylko 1 eRka ale w BDFie z przyczepą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 kubamich1 a masz może zdjęcia silnika? były by mi bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Share Napisano 16 Listopada 2007 Przykro mi ale już nie pracuje w tej firmie.Ale może to Ci pomoże: http://campaign.scania.com/v8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 tak myślałem że to ten link. Ten silnik jest tak trochę na pokaż. W tym seryjnych to są te silniki takie mniej urodziwe ale mam już swój pomysł na koniki. Zapraszam do relacji w konkursie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Piękna Skakanka. Powiedz jeśli możesz jak było z awaryjnością tego auta, jak ciężko woziłeś i ile paliła. Ja i mój brat jak na razie bezskutecznie próbujemy przekonać wujka żeby kupił 480-tke... 420 i 420 i 420... a 420 nie ma czym jechać jak się jedzie na makarony:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi