sokol Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Trochę późno znalazłem o tym informację ale może jeszcze ktoś skorzysta. Warte obejrzenia: http://www.teleman.pl/prog-25812893-ogladaj-z-andrzejem-fidykiem-ci-cholerni-cudzoziemcy-polacy-w-bitwie-o-anglie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Film można znaleźć na stronach sąsiadów z za wschodniej granicy. Widziałem kawałem. Rozbawiła mnie w nim sceny, w której Anglicy kazali jeździć w „szyku bojowym” naszym pilotom na rowerach po płycie lotniska i wykrzykiwać komendy po angielsku. Nie czytałem wcześniej o takich praktykach sojuszników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Dzięki za info jak nie usne, jestem po nocce i trudno będzie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Brawa dla TVP za godzinę emisji. Nic tylko ich końmi po bruku ciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi