smialus Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Czekaj czekaj, nie składaj tak szybko broni ostanio fotografowałem Virusa w nowym malowaniu i akurat był wersjii 300. Więc teraz musisz pomierzyć kalki czy wymiarowo będą się zgadzały, najważniejsza na statecznik pionowy. A rega można wydrukować. http://www.planespotters.net/Aviation_Photos/photo.show?id=172869 Więc projektu aż tak nie musisz zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Zaskoczyles mnie smialus! zawsze byłem przekonany że virgin ma tylko A346 Kalki powinny pasować jedynie czym się różnią te wersje to długość i sliniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Mają trzy setek sześć sztuk. I akurat w nowym kubraczku jest jedna sztuka. Ogólna flota Virusa z posiadanymi A343: http://www.planespotters.net/Production_List/search.php?manufacturer=Airbus&type=A340&fleet=5281&fleetStatus=1 jedynie czym się różnią te wersje to długość i sliniki No właśnie też tak myślałem ale jednak płatowiec jest większy i nie wiem czy czasami statecznik pionowy. I taka ciekawostka A346 jak dotąd królował w długości paxów, ale ten zaszczyt niestety od niedawna ustąpił B748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Jkieś postępy w budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Tak dla ciekawostki, nowe malowanie dostał Wajrus 17:50 VABER -> ALUKA (UL29) A343 Virgin [VIR301] Coś się dzieje czy cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi