krzychu-onisk Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Witam Was. Oto mamy kolejny warsztat w Książęcej Skali. Tym razem, jak w tytule - fabryka, na warsztat dwa "Samochodu dla Ludu". Ze względu na to iż były używane przez armię wstawiam do wojskowych. Choć chcę stworzyć o taką parkę: Jeden używany przez Wermacht, drugi cywil czarny błysk. Modele całkowicie prostozpudła. ... a przecież śliczny uśmiech tego samochodu dopracował sam Adolf Jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 To ja siadam na fotelu pasażera Ciekawe jak Ci cywil wyjdzie, bo o wojskową wersję jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Ale mu zrób felgi chromowane. Kibicuję oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 No krzysiu <3 Dawaj, dawaj! Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gajusz Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 zawsze lubiłem takie wojskowe dodatki ;) czekam na dalszą relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Bardzo preyjemny model w składaniu, też mam go na warsztacie, na focie po pierwszych washach w połysku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Fajny temat, kibicuję. PS. W jednym z numerów SM jest opis SBS malowania takiego żuczka, jak znajdę to podam numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Bardzo preyjemny model w składaniu, też mam go na warsztacie, na focie po pierwszych washach w połysku ;) Super to wygląda - kiedy galeria? A ja czekam na pierwsze fotki warsztatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 no fajnie wyszło mój jeszcze czeka na inwencje z przyjemnością popatrzę i pokibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 A więc tak to wygląda: Dziś nałożę podkład, może uda się też czarną na jednego Dzięki za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 A tu już pomalowane. Czarny słabo widoczny. Zostały mi przy nim szyby, koła, zderzaki, wnętrze, kalki, delikatne brudzenie. Żółty - szyby, wash, wnętrze, kalki, brudzenie. Wykonałem preshading, na zdjęciach jest mało widoczny, ale w realu wygląda ok - może poprawie jeszcze rozjaśnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 może poprawie jeszcze rozjaśnieniami Ale co Ci w nim nie pasuje? Przecież wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 a żółty to jaki kolor w sensie firma nr ja cały czas szukam jakiegoś odpowiedniego. Mój pierwszy po latach pomalowałem 118 vallejo ale jakoś za żółto moim zdaniem wiec cieniowałem buff 112 chyba ??;) ciekawi mnie jaki ty stosujesz dzięki, czarny fajny ! zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 Ale co Ci w nim nie pasuje? Przecież wygląda dobrze. Tyle że po Washu może to zaniknąć :( a żółty to jaki kolor Smile w sensie firma nr Użyłem A104 Pactry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Super wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi