kamit Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Zapraszam do oglądania zdjęć mojej Imprezki ... Wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=21525 Szukam natchnienia do następnego projektu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 14, 2011 Super Moderator Share Posted May 14, 2011 Piekne Subaru. Delikatny kolor, robi wrażenie. Nie przepadam za chromowanymi felgami, ale w tym samochodzie to bardzo dobrze pasują, urozmaicają wygląd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Cieszy oko Kawał pracy w niego włożyłeś i to widać. Dobrze widzieć kolejną galerię, a do tego jeszcze z tak fajnym modelem.. Podobają mi się naturalnie wyglądające linie podziału i uszczelki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Nie jestem fanem Subaru (poza 22B) ale model bardzo mi się podoba, kolor super pasuje do kształtów autka, wykonanie godne pozazdroszczenia - czyściutko i schludnie no i kalki są ekstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 No co tu dużo mówić, po prostu świetny model, moją uwagę przykuły zwłaszcza światła, wyglądają bardzo realistycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny1986tychy Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Piękny !! Gratulacje kunsztu i wytrwałości! Chyba najładniejszy model Imprezy jaki widziałem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Piękne jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts