kamit Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Zapraszam do oglądania zdjęć mojej Imprezki ... Wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=21525 Szukam natchnienia do następnego projektu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Maja 2011 Super Moderator Share Napisano 14 Maja 2011 Piekne Subaru. Delikatny kolor, robi wrażenie. Nie przepadam za chromowanymi felgami, ale w tym samochodzie to bardzo dobrze pasują, urozmaicają wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Cieszy oko Kawał pracy w niego włożyłeś i to widać. Dobrze widzieć kolejną galerię, a do tego jeszcze z tak fajnym modelem.. Podobają mi się naturalnie wyglądające linie podziału i uszczelki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Nie jestem fanem Subaru (poza 22B) ale model bardzo mi się podoba, kolor super pasuje do kształtów autka, wykonanie godne pozazdroszczenia - czyściutko i schludnie no i kalki są ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 No co tu dużo mówić, po prostu świetny model, moją uwagę przykuły zwłaszcza światła, wyglądają bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Piękny !! Gratulacje kunsztu i wytrwałości! Chyba najładniejszy model Imprezy jaki widziałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Piękne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi