RH Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Taki sobie przeciętny modelik lotnictwa Austro-Węgier czyli Aviatk w ciapanym kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Chciałem tylko zauważyć, że masz naprawdę niezłe tempo w tworzeniu naprawdę ładnych i schludnych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Chciałem tylko zauważyć, że masz naprawdę niezłe tempo w tworzeniu naprawdę ładnych i schludnych modeli Tak dobrze to nie jest Ten model należy do starszej produkcji jedynie wygrzebałem go z półki aby zrobić nową sesję zdjęciową .Bo jak mi się zdaje jeszcze nie gościł na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Te 1000 plamek to pędzel, czy może kalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Ooo, bardzo mi się podoba No i chojak żyje, co również cieszy ;) ! PS- Czy Flashback był firmą tworzącą własne modele, czy też pakowali czyjeś wytwory? Piszę " był", bo dawno ich produktów nie widziałem... PS2 - Swoją drogą, mogli ten kurek na chłodnicy [?] zrobić w postaci jakiejś skrzydlatej pani, byłby latający rolls-royce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Te 1000 plamek to pędzel, czy może kalka? Pędzelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Ooo, bardzo mi się podoba No i chojak żyje, co również cieszy ;) ! PS- Czy Flashback był firmą tworzącą własne modele, czy też pakowali czyjeś wytwory? Piszę " był", bo dawno ich produktów nie widziałem... PS2 - Swoją drogą, mogli ten kurek na chłodnicy [?] zrobić w postaci jakiejś skrzydlatej pani, byłby latający rolls-royce To bylo to http://www.internetmodeler.com/1999/august/first-looks/berg.htm Niestety popaprałem kalki i musiałem go zrobić w ciapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Dzięki, no to teraz już wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi