Artur Wałachowski Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Moim skromnym zdaniem to wyglada troche za sztucznie.Zwłaszcza odrapania,przydało by się go troche zakurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam. A co to za kolor?. Dałbś troche jaśniejszego. A te plamy troche nie naturalne . Obicia tylko w jednej kresce?. Pozaginaj coś.A chcialem zapytać kiedy będzie do kupienia na Alegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam. A co to za kolor?. Dałbś troche jaśniejszego. A te plamy troche nie naturalne . Obicia tylko w jednej kresce?. Pozaginaj coś.A chcialem zapytać kiedy będzie do kupienia na Alegro Ad.1-Kolor? Panzergrau Ad.2-Plamy mi się podobają.... Ad.3-Obicia są jak należy-wg mnie Ad.4-na Allegro nic nie będzie-sprzedaję i robię na zamówienie poza... Ad.5-Ryjku,a gdzieś ty był jak Ciebie nie było?-sklej sobie model,na rozlużnienie,wg życzenia zdjęcia dzienne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 No sklejalem ,jeszcze teraz mam deficyt finansowy z tego powodu ,ale wychodzę na prostą powoli. ps. te obicia to nie gniewaj sie zrobił pojazd gdzie według ciebie? (w jakim terenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Model bardzo ładny, ale te zadrapania bardzo nienaturalne. Większość układa się na kształt krzyżyka albo iksa. Pierwszy raz widzę takie coś. Ani to nie wygląda na rykoszety ani na odrapania od drzew, sprzętu, czy płotów. Bardzo dziwnie to wygląda. Za dużo ich troszkę. Jestem ciekaw od czego mogłyby takie powstać w warunkach bojowych, ale niestety nic mi nie przychodzi do głowy. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 A mnie przychodzi taka rozmowa o obiciach ,że facet biegał z pretem i obijał pojazd w około w szale obijania . nic innego nie przyszło mi do głowy. Moze wy macie jakieś sensowniejsze rozwiązanie. .Nie gniewaj sie Artur ale ten sdkfz 251 tak ładnie poobijałeś , myślałem że mistrzom sie cofanie(w warsztacie) nie zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 ... sie cofanie(w warsztacie) nie zdarza. Każdemu może się cofnąć czytając bzdety ... zbędne bicie piany Czytając Twoje posty mam wrażenie, że szukasz zaczepki. Chcę Ciebie tylko poinformować, że wytrzymałość adminów na forum kończy się. Na razie tyle informacji tytułem upomnienia z mojej strony, chociaż nie jestem adminem tego działu. Z poważaniem SAGITARIUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 No sklejalem ,jeszcze teraz mam deficyt finansowy z tego powodu ,ale wychodzę na prostą powoli. ps. te obicia to nie gniewaj sie zrobił pojazd gdzie według ciebie? (w jakim terenie) Na przykład od walącego się gruzu z budynków Ryjek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 A chcialem zapytać kiedy będzie do kupienia na Alegro? No proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi