Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Chciałbym przedstawić mój ostatnio złożony model. Jest to Scania 142H. Model jest prosto z pudła.

dscf9930g.jpg

dscf9962.jpg

dscf9985.jpg

dscf9964.jpg

dscf9976.jpg

dscf9983.jpg

dscf9986z.jpg

dscf9942g.jpg

Pozdrawiam i czekam na komentarze

Posted

Witam,

Scania bardzo fajnie wykonana

Według mnie na tylnym zderzaku powinny te dziury być zaszpachlowane i wyszlifowane. Też mam tą Scanię. Na baku paliwowym też jakby widać było linie nie wyszlifowaną.

Ale dobra robota, tak trzymać dalej. Modele z pudła też cieszą

Posted

Czesc, Model przepiekny, bardzo czysto zlozony. Co z tego, ze prosto z pudelka, tu nie trzeba niczego dodawac, ani przerabiac no moze z wyjatkiem przednich lamp i tu szkoda, ze ich nie przerobiles tak zeby mialy bardziej realistyczny wyglad. Akurat w tym modelu nie jest to trudne. Mimo tego bardzo mi sie podoba twoj model.

Posted

Bardzo ładnie zbudowany model. Ważne jest to aby cieszył Twoje oczy Podoba mi się i już A co to za podłoże na którym ta Skakanka stoi ?? Fajne

• 2 weeks later...
Posted

Obrysówki na dachu są na szaro, w bocznym okienku widać koje z pustym spodem, zazwyczaj nie jeździ się z opuszczoną górną leżanką. Szkoda żę model z pudełka zrobiony. Ładnie czysto sklejony

Pozdrawiam.

Posted

Czysto zbudowany bardzo fajnie to wygląda.

• 4 weeks later...
Posted
Szkoda żę model z pudełka zrobiony.

A czemu szkoda?

To już jest decyzja danego modelarza, jaki ten model będzie.

Szóste zdjęcie mnie najbardziej zachwyciło - ten widok z boku