lubo89 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Chciałbym przedstawić mój ostatnio złożony model. Jest to Scania 142H. Model jest prosto z pudła. Pozdrawiam i czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, Scania bardzo fajnie wykonana Według mnie na tylnym zderzaku powinny te dziury być zaszpachlowane i wyszlifowane. Też mam tą Scanię. Na baku paliwowym też jakby widać było linie nie wyszlifowaną. Ale dobra robota, tak trzymać dalej. Modele z pudła też cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Czesc, Model przepiekny, bardzo czysto zlozony. Co z tego, ze prosto z pudelka, tu nie trzeba niczego dodawac, ani przerabiac no moze z wyjatkiem przednich lamp i tu szkoda, ze ich nie przerobiles tak zeby mialy bardziej realistyczny wyglad. Akurat w tym modelu nie jest to trudne. Mimo tego bardzo mi sie podoba twoj model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Bardzo ładnie zbudowany model. Ważne jest to aby cieszył Twoje oczy Podoba mi się i już A co to za podłoże na którym ta Skakanka stoi ?? Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Podłoże to stół kuchenny z Ikei Dzięki za wszystkie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Obrysówki na dachu są na szaro, w bocznym okienku widać koje z pustym spodem, zazwyczaj nie jeździ się z opuszczoną górną leżanką. Szkoda żę model z pudełka zrobiony. Ładnie czysto sklejony Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Czysto zbudowany bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomuel Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Szkoda żę model z pudełka zrobiony. A czemu szkoda? To już jest decyzja danego modelarza, jaki ten model będzie. Szóste zdjęcie mnie najbardziej zachwyciło - ten widok z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi