lubo89 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Chciałbym przedstawić mój ostatnio złożony model. Jest to Scania 142H. Model jest prosto z pudła. Pozdrawiam i czekam na komentarze Cytuj
irizar Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, Scania bardzo fajnie wykonana Według mnie na tylnym zderzaku powinny te dziury być zaszpachlowane i wyszlifowane. Też mam tą Scanię. Na baku paliwowym też jakby widać było linie nie wyszlifowaną. Ale dobra robota, tak trzymać dalej. Modele z pudła też cieszą Cytuj
tomeka6 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Czesc, Model przepiekny, bardzo czysto zlozony. Co z tego, ze prosto z pudelka, tu nie trzeba niczego dodawac, ani przerabiac no moze z wyjatkiem przednich lamp i tu szkoda, ze ich nie przerobiles tak zeby mialy bardziej realistyczny wyglad. Akurat w tym modelu nie jest to trudne. Mimo tego bardzo mi sie podoba twoj model. Cytuj
Mark666 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Bardzo ładnie zbudowany model. Ważne jest to aby cieszył Twoje oczy Podoba mi się i już A co to za podłoże na którym ta Skakanka stoi ?? Fajne Cytuj
lubo89 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 Podłoże to stół kuchenny z Ikei Dzięki za wszystkie komentarze Cytuj
Dzacek1841 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Obrysówki na dachu są na szaro, w bocznym okienku widać koje z pustym spodem, zazwyczaj nie jeździ się z opuszczoną górną leżanką. Szkoda żę model z pudełka zrobiony. Ładnie czysto sklejony Pozdrawiam. Cytuj
Dumo Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Czysto zbudowany bardzo fajnie to wygląda. Cytuj
Tomuel Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Szkoda żę model z pudełka zrobiony. A czemu szkoda? To już jest decyzja danego modelarza, jaki ten model będzie. Szóste zdjęcie mnie najbardziej zachwyciło - ten widok z boku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi