Tomanek Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Witam. Przy okazji wątku o Pz.4 viewtopic.php?t=25977 napisałem , że pokażę coś wcześniejszego. A więc w kolejności trzeci model pancerki jaki w życiu wykonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Bardzo fajna scenka i ładne wykonanie lecz jedyne co mnie się tu nie podoba to, hmm jakby grawitacja była mniejsza dla Tygrysa, ułożenie gąsek jest za proste, wygląda trochę jakby był poduszkowcem, takie mam odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Ta sama uwaga co przedmówca, powinien się w te cgły wgryźć. Gąsienice gumowe do wymiany, choćby na plastyki z pojedynczych ogniw. Reszta OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Super scenka. Gumowce lekko psują całość. Ale to można jeszcze chyba poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Bardzo ładna miła dla oka dioramka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 gąski do poprawki, za mało realistycznie wygląda stojąc na tych gruzach bo wydaje się że waży parę kg a nie 55ton tak poza tym fajna dioramka ładnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomanek Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2011 Dzieki Panowie za ocenę i rady. Faktycznie - powinienem tygrysa bardziej zakopać. Gąsek nie bedę zmieniał bo staram się nie poprawiać skończonych modeli (a ten powstał ok. 1,5 roku temu) aby kiedys zobaczyć czy jakieś postępy robię. Oczywiście samo ułożenie gąsek poprawię. W wolnej chwili zobaczę co da radę poprawić odnośnie terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi