Kamil K. Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Cześć Taki krótki i szybki inboksik. Model dostajemy w niedużym, ładnym pudełku. Ramki są aż dwie - jedna z figurkami, druga z armatą. Jeśli chodzi o figury, to w zestawie dostajemy 4 artylerzystów w całkiem ciekawych pozach. Nie będę się rozpisywał o figurkach, bo średnio się na nich znam. Sami popatrzcie na zdjęcia. Wypraska z działem jest większa i ledwo mieści się do pudełka. Części całkiem fajnie odlane, choć zdarzają się szwy i jamki skurczowe. Wszystkie wypychacze umieszczone są po jednej stronie wypraski i mam cichą nadzieję, że po sklejeniu będą w miejscach niewidocznych. Instrukcja minimalistyczna tak jak pudełko i liczba wyprasek. Model kosztuje w granicach 50zł, co za zestaw armata + figurki nie jest wygórowaną kwotą. Bez kukiełek można go dostać 10-15zł taniej. Myślę, że warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okaz1981 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 cena dyskusyjna bo np. Italerke pak.97/38 z obsługą trafisz już za mniej więcej 30 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 cena dyskusyjna bo np. Italerke pak.97/38 z obsługą trafisz już za mniej więcej 30 zł. Przesadzasz kolego. Bez kukiełek można go dostać 10-15zł taniej. Myślę, że warto. Też tak uważam. 5 dyszek (-/+) jest akuratną ceną za taki zestaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okaz1981 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 nie,nie nie przesadzam - w tej chwili w sklepie mojehobby zestaw italerki jest za 31,88 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Dzięki za inboxa, jakość figurasów lepsza, niż się spodziewałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 (edited) nie,nie nie przesadzam - w tej chwili w sklepie mojehobby zestaw italerki jest za 31,88 zł. Hmm, jak by ci tu powiedzieć. Są modele i modele, kolega mówi o ICM, ty zaś o Italeri. Nie zawsze trzeba sugerować się cena, pamiętaj, że model kupujesz na tzw. lata, to nie jedzenie i można sobie pozwolić na droższy i moim zdaniem lepszy model. Nie przesadzajmy, to tylko kilka zeta różnicy. Edited June 7, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 ... Tym bardziej, że na drugim biegunie można postawić modele artylerii od AFV, Dragona, czy Trumpetera, które kosztują w granicach 80-150zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1123 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Jeżeli już dotykamy modeli na lata i z wyższej półki, to nie należy zapominać o nowy modelu Bronco CB35056. Cena ok 70 zł, a model pięknie wykonany z małą blaszką i samosklejalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts