Kamil K. Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Cześć Taki krótki i szybki inboksik. Model dostajemy w niedużym, ładnym pudełku. Ramki są aż dwie - jedna z figurkami, druga z armatą. Jeśli chodzi o figury, to w zestawie dostajemy 4 artylerzystów w całkiem ciekawych pozach. Nie będę się rozpisywał o figurkach, bo średnio się na nich znam. Sami popatrzcie na zdjęcia. Wypraska z działem jest większa i ledwo mieści się do pudełka. Części całkiem fajnie odlane, choć zdarzają się szwy i jamki skurczowe. Wszystkie wypychacze umieszczone są po jednej stronie wypraski i mam cichą nadzieję, że po sklejeniu będą w miejscach niewidocznych. Instrukcja minimalistyczna tak jak pudełko i liczba wyprasek. Model kosztuje w granicach 50zł, co za zestaw armata + figurki nie jest wygórowaną kwotą. Bez kukiełek można go dostać 10-15zł taniej. Myślę, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 cena dyskusyjna bo np. Italerke pak.97/38 z obsługą trafisz już za mniej więcej 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 cena dyskusyjna bo np. Italerke pak.97/38 z obsługą trafisz już za mniej więcej 30 zł. Przesadzasz kolego. Bez kukiełek można go dostać 10-15zł taniej. Myślę, że warto. Też tak uważam. 5 dyszek (-/+) jest akuratną ceną za taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 nie,nie nie przesadzam - w tej chwili w sklepie mojehobby zestaw italerki jest za 31,88 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki za inboxa, jakość figurasów lepsza, niż się spodziewałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) nie,nie nie przesadzam - w tej chwili w sklepie mojehobby zestaw italerki jest za 31,88 zł. Hmm, jak by ci tu powiedzieć. Są modele i modele, kolega mówi o ICM, ty zaś o Italeri. Nie zawsze trzeba sugerować się cena, pamiętaj, że model kupujesz na tzw. lata, to nie jedzenie i można sobie pozwolić na droższy i moim zdaniem lepszy model. Nie przesadzajmy, to tylko kilka zeta różnicy. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 ... Tym bardziej, że na drugim biegunie można postawić modele artylerii od AFV, Dragona, czy Trumpetera, które kosztują w granicach 80-150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Jeżeli już dotykamy modeli na lata i z wyższej półki, to nie należy zapominać o nowy modelu Bronco CB35056. Cena ok 70 zł, a model pięknie wykonany z małą blaszką i samosklejalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi