Constructor Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Witam Muszę wykonać lufę do działa. Niestety jest to dość duży element. Kombinowałem na rózne sposoby ale nijak mi to idzie. Może macie doświadczenie jak coś takiego wykonac? Poniżej wykonałem rysunek na szybko, wymiary w mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Może wytoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 Moses no tak już o tym myślałem. Po pracy popytam z czego mogliby mi to wytoczyć i za ile. Jednak cały czas kombinuję jak w domu wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Moge wytoczyc to dzialo z nierdzewki, aluminium mosiadzu lub miedzi. Tlko dokladniejsze plany poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 lordrene dziś jescze lecę do tokarni, zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Niestety jest to dość duży element Poniżej wykonałem rysunek na szybko, wymiary w mm. yyy... ok. 0,75mm na 16 mm to dużo ?!??!? Jeśli jest to w cm to szkielet i owinąć cienkim plastikiem albo nawet tekturą z brystolu i nasączyć klejem CA , przeszlifować i gotowe . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi