zmorka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Zmęczyłem, poszę o uwagi i komentarze, miłego oglądania. Quote
Connector Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Elegancko - super zrobiony model Mam tylko jedną propozycję - spróbuj do środka gumowych wężyków wkładać jakiś cienki, wyginalny drucik - można dzięki temu dopasować jego kształt i naśladować "naturalny" przebieg. Wężyk do tylnego zacisku hamulcowego nie musi tak sterczeć;) Quote
zmorka Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Dzięki Connector , dobra rada, nastepnym razem tak zrobię Quote
Kuba115 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Świetny model ,wspaniałe malowanie ,tylko faktycznie choć troszkę te oponki zużyć:-) Quote
DarkWing Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ładnie i czyściutko... gratulacje . Powiedz, wszystko jest z pudła czy dokupowałeś jakieś elementy waloryzujące ? Quote
zmorka Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Fajnie, że model się podoba , jeśli chodzi o dodatki to użyłem jedynych dostępnych do tego modelu tarcz z creazy modeler i kilka imitacji śrub , kalka karbonowa z tej samej firmy, gdyż ta pudełkowa mi nie pasowała ,tak jak mocowanie wydechu. Quote
Recommended Posts