zmorka Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Zmęczyłem, poszę o uwagi i komentarze, miłego oglądania. Cytuj
Connector Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Elegancko - super zrobiony model Mam tylko jedną propozycję - spróbuj do środka gumowych wężyków wkładać jakiś cienki, wyginalny drucik - można dzięki temu dopasować jego kształt i naśladować "naturalny" przebieg. Wężyk do tylnego zacisku hamulcowego nie musi tak sterczeć;) Cytuj
zmorka Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 Dzięki Connector , dobra rada, nastepnym razem tak zrobię Cytuj
Kuba115 Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Świetny model ,wspaniałe malowanie ,tylko faktycznie choć troszkę te oponki zużyć:-) Cytuj
DarkWing Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Ładnie i czyściutko... gratulacje . Powiedz, wszystko jest z pudła czy dokupowałeś jakieś elementy waloryzujące ? Cytuj
zmorka Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 Fajnie, że model się podoba , jeśli chodzi o dodatki to użyłem jedynych dostępnych do tego modelu tarcz z creazy modeler i kilka imitacji śrub , kalka karbonowa z tej samej firmy, gdyż ta pudełkowa mi nie pasowała ,tak jak mocowanie wydechu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi