zmorka Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Zmęczyłem, poszę o uwagi i komentarze, miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Connector Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Elegancko - super zrobiony model Mam tylko jedną propozycję - spróbuj do środka gumowych wężyków wkładać jakiś cienki, wyginalny drucik - można dzięki temu dopasować jego kształt i naśladować "naturalny" przebieg. Wężyk do tylnego zacisku hamulcowego nie musi tak sterczeć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Dzięki Connector , dobra rada, nastepnym razem tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Świetny model ,wspaniałe malowanie ,tylko faktycznie choć troszkę te oponki zużyć:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Ładnie i czyściutko... gratulacje . Powiedz, wszystko jest z pudła czy dokupowałeś jakieś elementy waloryzujące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Fajnie, że model się podoba , jeśli chodzi o dodatki to użyłem jedynych dostępnych do tego modelu tarcz z creazy modeler i kilka imitacji śrub , kalka karbonowa z tej samej firmy, gdyż ta pudełkowa mi nie pasowała ,tak jak mocowanie wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi