RH Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Modelik taki sobie ,sklejony w ramach rekreacji bez udziwnień prosto z pudla .Trochę miałem problem z zastosowaniem odpowiedniego koloru ,ale i ten temat jakoś przebrnąłem .Śmigłowiec w swoim pierwotnym malowaniu był w kolorze piasku FS 33434 (coś podobnego do zółtego stosowanego na czołgach niemieckich w IIwś .W późniejszym czasie na ten kolor kładziono b FS 30145 czyli brąz .Według rożnych modelarskich źródeł była to mieszanina 4xH110 +1xH62.Ja poszedłem na łatwiznę i zastosowałem Gunze H 29 czyli dark ertah,która jest taka sama jak mikstura farb humbrolla Model w barwach Defender Squadron 1998 oczywiście z Izraela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Pierwszy, pierwszy, pierwszy Standardowy wysoki poziom wykonania , poprostu RH Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 מסוק יפה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi