Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Męczyłem i wymęczyłem. Generalnie pierwsza próba z zimowym malowaniem na lakier. Mi się nawet podoba.

Oczywiście zawsze można by poprawić to i tamto ale jakoś mocy już w sumie nie znalazłem

Na którejś focie gąska mi lekko ześwirowała podczas ustawiania stuga, także mam nadzieję ,że wybaczycie ten drobiazg (na półce stoi już z gąską poprawioną )

96112939.jpg

34997502.jpg

80921860.jpg

68376731.jpg

60934022.jpg

Mam nadzieję, że komuś się spodoba.

Pozdrawiam.

Napisano

Stug bardzo przyjemny. Podoba mi się brudzenie oraz zimowy kamuflaż.

Gdyby fotografie były lepsze i troszke więcej to model dużo by zyskał. Może podmienisz. Przede wszystkim brakuje ostrości. Jest tak jakby punktowa.

Pozwoliłem sobie jedno zdjęcie tylko lekko poprawić (mam nadzieje, że się nie obrazisz):

stug.jpg

Napisano

ale teraz jest za duże ziarno niestety, gąski możnaby troche lepiej ulozyc a takto calkiem przyjemny model ; )

Napisano
ale teraz jest za duże ziarno niestety, gąski możnaby troche lepiej ulozyc a takto calkiem przyjemny model ; )

To chyba kwestia monitora bo u mnie jest ok.

Napisano

Faktycznie zdjęcia w moim wykonaniu lipnie wychodzą.

To co zrobiłeś z fotą bardzo mi się podoba i nie mam się o co obrażać.

Ułożenie gąsek poprawię.

Dziekuję za miłe słowa i pozdrawiam.

Napisano

Witam!

Modelik przyjemny! Jest na czym oko zawiesić. Fajnie pomalowany, ładnie pobrudzony i strasznie mi się podoba!

Ps. W jakieś tam mojej galerii, oberwałem po łbie za jasne tło. Zrobiłem fotki na ciemnym tle i modelik wyglądał o niebo lepiej. Strzel zdjecia na ciemnym kartonie i wrzuć do galerii. Zobaczymy jaki będzie efekt?

Napisano

Pigmenty miga :dark mud, dark earth, na to jeszcze mieszanka olejnych poszła. W niektórych miejscach maznąłem specyfikiem miga udającym plamy oleju.