ups Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Męczyłem i wymęczyłem. Generalnie pierwsza próba z zimowym malowaniem na lakier. Mi się nawet podoba. Oczywiście zawsze można by poprawić to i tamto ale jakoś mocy już w sumie nie znalazłem Na którejś focie gąska mi lekko ześwirowała podczas ustawiania stuga, także mam nadzieję ,że wybaczycie ten drobiazg (na półce stoi już z gąską poprawioną ) Mam nadzieję, że komuś się spodoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Stug bardzo przyjemny. Podoba mi się brudzenie oraz zimowy kamuflaż. Gdyby fotografie były lepsze i troszke więcej to model dużo by zyskał. Może podmienisz. Przede wszystkim brakuje ostrości. Jest tak jakby punktowa. Pozwoliłem sobie jedno zdjęcie tylko lekko poprawić (mam nadzieje, że się nie obrazisz): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 ale teraz jest za duże ziarno niestety, gąski możnaby troche lepiej ulozyc a takto calkiem przyjemny model ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 ale teraz jest za duże ziarno niestety, gąski możnaby troche lepiej ulozyc a takto calkiem przyjemny model ; ) To chyba kwestia monitora bo u mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2011 Faktycznie zdjęcia w moim wykonaniu lipnie wychodzą. To co zrobiłeś z fotą bardzo mi się podoba i nie mam się o co obrażać. Ułożenie gąsek poprawię. Dziekuję za miłe słowa i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Witam! Modelik przyjemny! Jest na czym oko zawiesić. Fajnie pomalowany, ładnie pobrudzony i strasznie mi się podoba! Ps. W jakieś tam mojej galerii, oberwałem po łbie za jasne tło. Zrobiłem fotki na ciemnym tle i modelik wyglądał o niebo lepiej. Strzel zdjecia na ciemnym kartonie i wrzuć do galerii. Zobaczymy jaki będzie efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2011 Pięknie dziękuję za uwagi z tym tłem i nie tylko. Na pewno skorzystam z rady. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 fajny. czym go uswiniles na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Pigmenty miga :dark mud, dark earth, na to jeszcze mieszanka olejnych poszła. W niektórych miejscach maznąłem specyfikiem miga udającym plamy oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi